15.02.10

Ralliässad, surfarid, jalgpallurid, jalgratturid, lumelaudurid... - kõik SUUSKADEL!

Kikult hõbe! juhuuuuu... tänud, vägev, aga oli seda ikka nüüd hädasti vaja? :)

Tartu Maratoni lehelt loeme: NB! REGISTREERIMINE 39. TARTU MARATONIKS ON LÕPPENUD! Registreerimine suleti 12.02.2010 kell 17.00, sest kõik 6500 stardikohta on välja müüdud!

Pühapäeval toimuva suure suusapeo stardikanga all seisavad esmakordselt ralliäss Urmo Aava, Barcelona olümpiamehed, surfar Kaijo Kuusing ning rattur Raido Kodanipork, lumelauaguru Juss Apivala, jalgpallurid Martin Reim ja Marek Lemsalu (nende sõltuvusse langemisest kirjutasin eelmisel talvel siin Tiger Woods Niitväljal!?) ning loomulikult veel 6494 tublit oma tervisest lugupidavat inimest.

Oleme Hawaii Expressiga juba pikki aastaid Tartu Nelikürituse suurtoetajateks. Vististi sellega seotult olen täna saanud mitu uppuja_õlekõrrest_haaramise stiilis maili: Mul on väike mure, hilinesin Tartu maratonile registreerimisega. Ei olnud nii kindel veel oma võimetes, kuid siis kui otsustasin osaleda, olid kohad täis. Äkki on teie firmal veel vabu stardikohti või tead kedagi, kes on nimekirjas ja kavatseb loobuda? jne Maratoni stardikoht on kõva valuuta.

Täna linnas ringi liikudes jäid tänavate ääres silma kellegi rahvusmustris suuskadega illustreeritud piimatoodete reklaamid: TERVE EESTI SUUSATAB! Väga seff point!

Ühesõnaga, ma ei taha teada, mis küll Vancouveri medalisaju jätkudes edasi juhtuma hakkama ;) Mis meist eestlastest nii küll lõpuks saab? Kas hakkame oma igapäevaseid toimetusi varsti suusad jalas tegema? See ongi päris suusa kepp :) :) Ja kuna TERVE EESTI SUUSATAB, siis on oht, et Statistikaameti kodulehel avaldatud vinge teostusega rahvastikupüramiid võib oluliselt muutuda ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar