14.09.10

Machete Don't Text

Pole juba ammu siia mingit filmihala pritsinud... mitte, et ma nüüd kinos harvemini käiks, aga... las ta jääb :)

Sai eelmine nädal ühe toreda mitte_just_kõige _rohkem_riideid_seljas pildiajakirja kutsel kinos käidud. Filmiks alla 14-aastastele keelatud ning nõrganärvilistele mitte soovitatav - Machete! Ma ei tea, miks seda üldjuhul suhkruroo lõikamiseks kasutatava piiisikese (pool meetrit!) noakese kirjapilti eestipärasemaks ei tahetud muuta, matšeete oleks ju kenam? Olgu.

Komöödia. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Trejo, De Niro, Seagal, Lohan, Alba jne, aga las ka nemad jäävad.

Hoopis põnevam oli taas veenduda, et EI pea product placementi puhul toode alati pildis olema. (Meenub Bondi "Rolex? No, Omega") Pole vaja telefoni marki suurelt ekraanilie külmutada, piisab ka helinast :) Nokia Classic Ringtone - laaapsepõlv on lüühikeseks jääänud mullll :)
Ajastusega pandi küll veits mööda, ideaalne oleks seda mussi olnud lasta mõned minutid peale filmi algust, kui matšeete oli maha raiunud umbes 15 kätt, 18 jalga ja 9 pead ning õbluke kehakateteta naisterahvas koukis kusagilt, kus inimese keha tavaliselt pooleks läheb, välja telefonikese, mida siis keegi krt millegipärast brändida ei tahtnud :D Kus olid turundajate silmad?

Jessical lasti küll õunaga iga nurga alt poseerida... kuid tõelist maasikat ära ei kasutatud :(



Aga, et hagijad ei maga, kõik rahaks, selles võite veenduda siin:
You’ve seen the movie. You’ve seen the mexican. Now buy the shirt.
http://www.machetedonttext.com/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar