03.04.09

Burger_erootika

Kas te sööksite sellist hamburgerit? Või reklaamitakse siin üldsegi burgerit? Nägite vabshee, midagi söödavat? :) Igaljuhul seks müüb, sellesmõttes, et kutsub vähemalt pead keerama... kuidas ja kas üldse, edasi müügid välja võlutakse, see on juba omaette teema. Miks ma selliseid asju siia riputan? No vaatame tähelepanelikult, kes näeb kohustuslikku ratast, saab auhinna :)



Kevadlaagrist.

Täna tuli siis ära :) Trenn kestis 7 tundi ja 10min!!! SEITSE TUNDI ja 177km. Kui espressopausid sisse arvestada, siis üle kaheksa tunni... Vinge oli. 19 venda (oih, üks oli õrnema soo esindaja kah) pidasid rahulikult vastu. Saagiks kaks kodarat, üks eksimine, demokraatia surm, uus Führer, itaallase võit viimasel mäel... Kokku saime about 2000 tõusumeetrit.
Kuidas nüüd ära taastuda, et veel nädal vastu pidada, ei tea... venitatud on ja proteiinijoogid on ja pastapasta on sees. Homme elame edasi.

Foto: Jüri Vlassov

6 kommentaari:

  1. Kuna sugutung hetkel puudus, siis sai keskenduda muule kui seksi abil söögi müümisele ning muu hulgas ka ratta ära näha :)

    VastaKustuta
  2. Kuna sugutungita kommentaatorit ei õnnestunud identifitseerida, siis jääb seekord esikohale mõeldud auhind välja andmata :)

    VastaKustuta
  3. Mis põhjusel sellise ulme 7 tunnise trenni ettevõtsite? Treeningkava nägi nii ette või puhtalt turismi pärast?

    VastaKustuta
  4. Mõnus lihtsalt :) Hea seltskond, palju erinevat maailmavaadet - juttu jätkub kauemaks, maalilised Toskaana mägilinnakesed/külad, päike, hea asfalt, espresso, saiakesed :), piisav füüsiline pingutus, sekka ka mõni mäefiniš,... Mis sa hing veel ihaldad. Rohkem ikka FUN ja nauding. Tõsised kavad jätame tippsportlastele ;)

    VastaKustuta
  5. nägin ratast. kollane oli. kahju, et ilus kulinaaria nägu on purksi vankri ette rakendatud.

    VastaKustuta
  6. Money talks, bullshit walks. Rääkige mulle veel tervislikust toitumisest. See naine paneb mind ikka purksi peale mõtlema küll.

    VastaKustuta