19.04.09

Ossaaa, koju telekas 21:9 formaadiga

Uute kommertsteadeannete seast jäi silma Philips Carouseli klipike. Vana, 4:3 pildiga telekas on vist juba jäädavalt ajalugu... laiekraan 16:9 suhteliselt tavaline, kuigi, jah, mind ajab täiega närvi kui inimesed vaatavad laia ekraani pealt saateid, mis veel vanas 4:3 formaadis edastatud - näod laiad, tagumikud laiad... Kasutatakse küll igasugu smart zoome jne, aga ikkagi kole :) Harjutakse lihtsalt.

Ühesõnaga, nüüd Philipsilt 21:9.

Reklaamklipp on kõva (Adam Berg, Stink Digital) Ei mingit mobiilsust, aksionit, pliupläud, säuhhhi, tulesid ega vilesid... Kõik lihtsalt seisab, külmutatud, paigal, pilt freezetud, aga tegelikult on actionit nii, et sõnaotsesesmõttestapab :) Ja lõpus veel puänt ehk point missugune... vaadake... karussellllll :)



või veel parem minge http://www.cinema.philips.com/ kordades lahedam.

5 kommentaari:

  1. Philipsi 21:9 on alates augustist Eestis saadaval! Täpne hind pole veel paigas, aga ega see mingi säästutoode pole:)

    Teleril on supper pilt ja 21:9 formaadis filme vaadates on nüüd võimalik kodus tõelist kinoelamust saada. AK spordiuudiseid sellest muidugi ei vaata:)

    Rain

    VastaKustuta
  2. Armas Anonüümne, mul on tunne, et sa oled Philipsiga kuidagi seotud? :)

    ja kas näen luulusid või sain ma praegu kaks laksu allapoole vööd :D Kõigepealt ma vist lootsin säästutoodet? :))) Ja teiseks, krt, ah ei näitagi AK sporti vä? Mida pekki? Selliseid telekaid kodumaa ei vaja ju.

    Muideks jalgpalli vaadata 16:9 on oluliselt parem kui 4:3... Selleks kaifin meistrite liigat just Soome pealt, need saavad laia formaadiga hakkama.

    Aga motiveeriv oli see komm ikka :D Mul muideks kogemata momendil Philipsi pildikast :)

    VastaKustuta
  3. Eks tulevikus lähevad kõik saated vaikselt laiekraanile üle.

    Peep

    VastaKustuta
  4. Ei, ma ei ole Philipsiga seotud:) See on lihtsalt üks mitmekümnest brändist, mida me müüme. Seda uudistoodet esitleti edasimüüjatele ca 1 kuu tagasi Lissabonis ja mul oli lihtsalt võimalik seda muljetavaldavat pildikvaliteeti seal nautida.

    Pigem on see toode ikka inimestele, kes omavad keldris isiklikku kinosaali ja tahavad kodus nautida täiuslikku kinoelamust megalaia pildi ja suurepärase helisüsteemiga.

    Rain

    VastaKustuta
  5. Tnx Rain, nüüd lükkad mind keldrisse ka veel :D

    Igaljuhul, tundub võimas pill olevat... http://www.cinema.philips.com/ seal lehel saab lihtsalt mõningaid vigureid testida. Mul üks hea sõber muust vahepeal ei rääkinud, kui oma teleka AMBILIGHT-st :) Nüüd sain alles pihta, mida ta "shrek teeb toa roheliseks" funktsioon tähendas :)

    VastaKustuta