05.12.09

Mandlid jäid õnneks alles

Ma vist vihkan sellist ilma, kes ei vihkaks... :( Kus lumi on? Oleks veitsagi valgem ja lõbusam...

Nüüd pisteti veel Hawaii 2010 rattalaagri info ka veebi, pagan, ma tahan juba kevadet, Toskaanat, kuiva asfalti, sooja tuult, päikest, selget taevast... põnevad kahte nädalat, rahustavaid, akud vajavad korralikku laadimist ;)

Eile nägin ühte eriti ülbelt valmistatud klipikest, mis tõi värskelt mälupilti paari aasta taguse rattalaagri Hispaanias, Alicantes.



Mingi kolmetunnine trenn oli just lõppemas, veeresime sõbraga rahulikult lõdvestavat viimast kilomeetrit. Hoidsin oma tutikal Scott'ikesel "pealt kinni". Asfaldipüssi kõveral lenksul on nimelt sellist kolm põhihaaret:
* esiteks - alt, siis kui kihutad ja oled võimalikult madalas asendis, võidusõiduvärk
* teiseks pidurilinkidest, selline mugavam viis, selg ei ole eriti pinge all
* kolmandaks "pealt kinni", see on selline relaks, piduriteni küündida suht raske.

Nii, pealt kinni siis, viimane pööre kodutänavale, ja korraga, nagu Olümpia hotell keset Vilsandi saart, avaneb mu ees auto uks :( Järgmist hetke väga ei mäleta. Äkki inimrööv? Ei, juhipoolsest uksest tavaliselt rattureid pihta ei panda...

Teine seeria algas tänaval pikutades. Ratas oli kusagil eemal ja kergelt legostunud, endal kõri paistes... giljotiinist autoukse ülemine serv tahtis mind kiire mandliopiga õnnistada :( Edasi läks veel põnevamaks, autojuht oli prantslane, kes rääkis vaid omakeeli, Policía coche-st välja hüpanud kaks rindadega mundrikandjat ja kiirabi hablasid ainult espanjooli, keegi väga teineteisest aru ei saanud, tõeline paabel... Kokkuvõttes ikkagi õnnelik õnnetus, tõsiselt sai kannatada ainult lõõtspilli meenutanud Peugeoti uks... (kindlustajad said käed valgeks)

Selliseid õppetunde väga rohkem kogeda ei tahaks :( Nii, et vaatame veelkord alljärgnevat videot ja teeme omad järeldused ;)

1 kommentaar:

  1. Basically, soovitad sa rattaga sõita teise sõidurea paremas servas, ma saan aru? ;) :P

    VastaKustuta