10.12.09

ossa, TASUTA nädalaks Alpidesse suusatama!

Nii, eelmine kampaania, kus me 3 x 100 eegust Hawaii Expressi kinkekat välja loosisime tõi meie Facebooki lehele 100 fänni juurde... Seekord tõstsime veidike panuseid ;)

Flachau suusanõlvad (177 km radasid) on peamiselt keskmise raskusega ning ulatuvad üle mitmete ahelike ja orgude... täpsemalt juba http://www.hawaii.ee/?id=34215&tpl=1005

4 kommentaari:

  1. saan ma küsida, kas on lihtsalt popp, kui on palju sõpru või miks see facebook nii oluline on? mis kasu on sellest, et teil on facebookis palju sõpru?
    mul endal pole kontot sinna ega ilmselt ka tee.

    VastaKustuta
  2. ilmselt ikka teed, varsti... :)

    no nt: Turundamine sotsiaalmeedias on üha prioriteetsem: ole seal kus on rahvas. Ettevõtte/organisatsiooni videokanal Youtubes, fännileht Facebookis, säutsude kanal Twitteris, hästisihitud turundussõnumid kõigis neis jne. Just nimelt hästisihitud, sest sotsiaalmeedias on tihtipeale võimalik turundamist hästi segmenteerida: näiteks Facebookis, kus on tänaseks ca 100 000 eestimaalast, saad valida sihtgrupi riigi, vanuse, soo jne järgi. Näiteks soovid olla nähtav 25-40 aastastele eestimaa naistele ühe sõnumiga, samas meestele hoopis teisega. Populaarseimad sotsiaalmeedia turunduskanalid momendil ongi Facebook ja Twitter, vähemal määral ka Youtube jt.

    esimene googeldus, et miks? http://www.okia.ee/blog/2009/11/mis-on-sotsiaalne-meedia-ja-turundamine-sotsiaalmeedias/

    VastaKustuta
  3. veel: kas on lihtsalt popp, kui on palju sõpru? Kardan, et kvantiteet ei ole primaarne :) Ikka selliseid on vaja, kellel sinu tegemised ja väärtushinnangud korda lähevad... mitte auhind sellele, kes saadab sms-i ja vastab, et mis värvi on punane Ferrari :D

    VastaKustuta
  4. Rumal küsimus. Iga meievanune laps ju teab et punane ferrari on valge testarossa miami vice'st :)

    VastaKustuta