25.06.10

Kaks tundi Tauno Kangro higi

Ei tea, kus ma varem olin, aga eile hommikul tõmbasin lõpuks jalad kõhu alt välja ning vedasin ennast "Korstnapühkijat" vaatama. Just, keset Vanalinna ilma igasugu konkursita kerkinud pronksmees, hellitusnimega K-pühkija, säras täies hiilguses.



Üritasin talt Kreisiraadio kombel tõde teada saada, aga noh vennikese näos ei liikunud ükski lihas, null emotsiooni...



Ma pole just kõige õigem inimene hindama, et kas see must korstnamees on kunst ja kui palju pos/neg emotsioone ta suudab oma kiibitsejatele anda, aga, kui Taunopoiss ikka oma sama produktiivset elustiili jätkab, siis kuidagi nagu liiga nahkpõllelik saab see meie pealinnake olema :)

Väntame edasi, Musumägi


Hetk enne suudlust” 2007


Hetk pärast suudlust” 2007 Hea, et see seeria triloogiaks ei sündinud ;)


"Puhkaja" Schnelli park 1995


"Teletorni monument" 2005 - seal käis ümber ikka kõva kaevamine, Teletorn saab uue sisu millalgi...


"Mustamäe kaunitar" 2005 Mustamäe - nüüd me teame, kelle juurest Puhkaja tuli. Või, pagan, kaunitar ju 10 aastat hiljem tehtud. Aru ma ei saa :)


"Mõtlik mees" 2002 Männi park, Mustamäe


"Härg" 1989 Luige, suurema tiiru saamiseks käisin ka siin ära. Enne graniidist sarvilise juurde jõudmist oli küll hulga hoiatavaid silte - videovalve ja sissekäik keelatud jne, aga kunst kuulub ju rahavale :) Võib-olla olid luigemehed kuulnud, et Rakvere lossimäe "Tarva" (ikka Kangro looming) kõhu alt äsja püstol pihta pandi...

Kokku 2h50min 80km

2 kommentaari:

  1. Kui seda Savisaare ihuskulptori higi tahad koguda, siis pead väntama veel Põltsamaale, Tartusse, Saaremaale ja Taani ning Saksamaale.

    VastaKustuta