25.11.11

9. Kakumäe Masohhistide Mängud 2011

Juba eelmisel aastal mõtlesin sellel ränkraskel üritusel osaleda, aga õnneks tuli lumi varem maha ja hullud mõtted said peast pühitud. Nüüd murdusin. 18. detsembril kell 10.00 Rocca al Mare kooli parklas 6 x 6,2km pikkust Kakumäe ringi ja veel tsipake peale. Kokku siis maratoooon, jooksumaraton, just 42,195km! Suurepärane võimalus igalt ringilt koju boksi keerata :) Tõeline tahtejõu proov, rõve nii vaimselt kui füüsiliselt. Loodetavasti terve Eesti, normaalne Eesti naudib sel ajal juba täiega suusarõõme :) Ilm võib olla vabalt -20C, aga võib ka mitte olla :) Eelmisel aastal maitsestati seda jooksukest miinus kümne tselsiuse ja mõnusa, et mitte öelda rõveda tuulega.

Osalusotsuse kaalukeeleks sai kindlasti ka see, et DNB Vana-aasta jooksuga toetatakse traagiliselt hukkunud sportlaste jalgrattur Lauri Ausi, kümnevõistleja Valter Külveti, maadleja Küllo Kõivu ja kuulitõukaja Taavi Peetre lapsi. Maratoni igast osalustasust läheb 10 EUR laste toetuseks.

Mujal maailmas on hästi populaarne oma pingutamised heategevusega siduda. Meil on siiani ikka olulisemal kohal pigem naabrimehele pähepanemine. Kuid mitte ainult, näiteks Elion Estonian Cup’i korraldajad, Pro Jalgratturite Klubi ning traagiliselt hukkunud noore ratturi Lennart Rooti vanemad asutasid fondi, millest laekuv raha läheb noorratturite toetamiseks. Iga Elion cupil osaleja on sinna oma pisikese panuse lisanud. Respekt.

Ühesõnaga, kuna lund ei ole ja kusagilt veel väga ei paista ning Vana-aasta jooksul kavas ka 6,2km pikkune sörgitamisekene, siis KÕIK_see_mees_naine_noor_vana_koer_kass heategevuseks joonele! 10 eurosest osalustasust läheb 5 euri laste toetuseks.

Mu sõber-sparringupartner Stockholmi maratonilt ja 300 kilsaselt Vätterundani rattasõidult, herr Toomas Inimene Suudab Luhats lubas ka platsis olla ja uuele hooajale nurgakivi panna ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar