21.06.09

Nokut ilma peegli abita enam ei näe :(

Mis teha kui õllelihased on nii hästi arenenud, et oma nokukese nägemiseks on peegli abi vaja? Rasvaprossa paneb jalanumbrile kordades pähe ning kaalule astudes kuulete jalge alt karjatust: ÜHE KAUPA PALUN! Šveitslased teavad lahendust.

Sportplausch Wider on välja tulnud päris huvitavate printreklaamidega: Stay in shape. Rattur võtab mõõtu erinevate pinnavormidega. Polegi nagu midagi erilist selles mäkkerühkimises, aga need paganama tõusukesed on kahtlaselt sarnased meie kehakumerustele :) Ikka suht kole vaatepilt. Kuigi, jah, kuhugi outdoori sobiksid ideaalselt. Esmapilgul nagu ei saagi pihta, et misvärgiga tegu. Kas äratundmisrõõm ka rattaid ostma paneb, vot ma pole õnneks sihtgrupp :)






Reklaamibüroo: Advico Y&R, Zürich, Šveits
fotod: adsoftheworld.com

Muideks, ei sa mainimata jätta, et Sportplausch Wider müüb selliseid vingeid brände, nagu Scott, Sidi, Oakley, CatEye, Rock Shox, Selle Italia, SKS, Avid, Continental, Atomic, Fischer, Exel, Völkl, Nitro, X-Socks jne... Ma nagu teaks kuskohas sellist vinget kama Eestimaal pakutakse ;)

5 kommentaari:

  1. Mäletan seda lauset kuskil väga kaugetest aastatest :-) (Tervitades Andres)

    VastaKustuta
  2. Tahaks sellest keskmisest pildist hirmsasti aru saada, aga näed, ma ei saa. Vaatan kui kaua tahes, mis pidi tahes, ikka ei mõista kuidagiii moodi. Müsteerium.

    VastaKustuta
  3. Kats, keera pilti 90 kraadi vasakule, äkki läheb selgemaks :)

    VastaKustuta
  4. Andres, et nagu ma aru saan siis sa otsustasid rattausku pöörata ja nüüd on SEE lause väga kaugete aastate taha mälestuseks jäänud :)

    VastaKustuta
  5. Lambad, sõitke ise oma rattaga. Õiged mehed saavad siit abi: An overview of pumps, pills, surgery, and exercises for penis lengthening and widening! Aadressi ei anna teile. Nühkige parem sadulat.

    VastaKustuta