14.11.09

Tagasiteed ei ole

Arumaisaa, ettemaikujuta, kuidas küll minusugune jooksuvihkaja nüüd siis selleni jõudis, aga vot konkreetne samm 42km ja 195m läbimiseks saigi tehtud...

Just sellise e-maili sain hetk tagasi :)

Priit Salumäe!

Thank you for your entry to Stockholm Marathon 2010!

You will receive your race confirmation and all race information in late April 2010. On our website www.StockholmMarathon.se you will find the start list and the latest news about the Stockholm Marathon.

Good luck with the training!

Entry coordinator, Stockholm Marathon

Vot nii. Ja no ei olnud see otsus ajendatud laupäevaõhtusest veiniuimast. Lihtsalt, Rootsi pealinnas toimuvale jooksupeole on max reganute arv 20 000. Tänase seisuga oli 18 311 jooksjat ennast juba kirja jõudnud panna (eelmine aasta samal ajal 12 153, hull tempo...). Selleks saigi enne suusatalve ja rattakevadet selliste imelike otsustega kiirustatud.

203 päeva pärast on mulle otsaette kirjutatud: IGA TERVE INIMENE!

Kuidas ma nädal peale Tartu Rattarallit ennast jooksurajal tunnen, selliseid koledaid mõtteid me praegu ei mõtle, eks :)

2 kommentaari:

  1. Hea otsus! Olen kolm korda Stockholmis jooksnud. Stockholmi maraton on väga hästi korraldatud ja meeldivalt kesklinna läbiva rajaga. Tõsi, see rada ei ole küll kõige kiirem, aga tavainimese jaoks pole vahet.

    Ja rattaralli pärast ära põe. Vastupidi, jooks enne ja ratas nädalajagu pärast, oleks raske. Rallil on ju suurepärane võimalus grupis loksuda.

    VastaKustuta
  2. kui sa sama isuga jooksu ratta körvalt edasi teed need mingid 7 kuud on maraton nädal pärast tartu rattarallit normaalne-talutav ots

    VastaKustuta