06.11.09

Tln>Rakvere>Paide>Viljandi>Valga>Võru>Otepää>Tartu>Tln

Tegime kahe päevaga pisikese tunne_oma_kodumaad tripi, või siis õigemini: tsekka_hawaii_kaupluste_talvist_valmisolekut_reisi :)

Põhimõtteliselt on joped, suusad, lauad ja muud talvekamad valmisolekus no1, pisikesed faintjuunimised käivad asja juurde...

Aga fotikas sebis oma rada :)


Rakvere Hawaii uksele oli ennast sisse seadnud selline vägev jalgratas :) Tuleb välja, et kohalike rattafännide poolt tehtud kingitus on seal seisnud juba 2006 aasta augustist :D Kuidas ma küll varem pole märganud? :)


Tellistest laotud leti võib kümne aasta pärast Sotheby's kivihaaval maha müüa... nii nagu Lance äsja oma ratastega tegi http://www.ireport.com/docs/DOC-349713


Rakvere Hawaii töökojas, mitmemeetrisel plakatil võidurõõmu nautivast Allanist on vahepeal saanud Euroopa Meister ja Eesti 2009 aasta parim jalgrattur!


veloart


Meie Paides paiknev frantsiisirakuke oli pehmelt öeldes "huvitav" :) Arvutid & suusad/rattad kenasti ühes ruumis külgkülje kõrval teineteise embust nautimas... Muideks, maja ise on ikka tõeline väärtus, 11 aastast andis see katus peavarju ÜHETEISTKÜMNEKORDSELE MAAILMAMEISTRILE, laskesportlasele August Liivikule! Veel juhiks tähelepanu tõelisele taaskasutusimele, trepp majja on euroalustest :)


nummiretro


Masu oli Viljandi Day-Off keskuse teisel korrusel oma sõrad ikka väääga laiali ajanud... IIk suletud :(


Nitromees Eero Ettala signatuurlauad, lihtsalt lahedad...


Valga. Toidupoes selline plakat: Maikls Džeksons TAS ARĪ VISS... nemad käivad oma kinoelamusi saamas Lätimaal... 45km kaugusel Smiltenes.


Hawaii Valga: hoolitseme laste turvalisuse eest, puust ja punaseks... ratast ilma kiivrita, no way... tublid!


Võrus, Tamula järve äärde ehitatud 17 milkune rannapromenaad annab pärnakatelegi silmad ette.


Hawaii võrukate Vancouveri taliolümpia suht olematu eelarvega meisterdatud stend, selline vanakoolikas, et mitte öelda südantsoojendav :)


Sram Rediga puidust lasteratas :)


Vahepeal oli Otepää poe ette 15cm lund maha sadanud :)


Tänapäeval ei saa sellised kollektsioonid uute suuskade nöol enam eriti täieneda... Ma ei tea, kas Otepääl oleks mõni pubilaadne toidukoht, kus sisekujunduses EI kasutataks sellist temaatikat? :)

Ja nüüd kooles mu pildiaparaadi aku ära :( Tartu uus Lõunakeskuse hjuuudz videoekraan ja muu ülikoolilinna ilu jäigi jäädvustamata...

2 kommentaari:

  1. Tln>Rakvere>Paide>Viljandi>Võru>Otepää>Tartu>Tln..
    aga kuhu jäi väike vahepeatus Valgas?

    VastaKustuta
  2. parandet :) õnneks piltidel oli Valga kajastatud, muidu poleks vast never andestatud...

    VastaKustuta