29.01.09

VASHA

Kui nutad, murrab sind hunt. Kui oled vait, lõikab karjus su kõri läbi - selline karm tšetšeeni vanasõna.

50% põhitegelastest tapetakse :( Üsna jõhker. Suht must stsenaarium. Oma peaga poleks ma seda kinno vaatama roninud. Pigem kunagi hiljem telekast... aga, kuna üks põhirolli kandja Mart Müürisepp ja minu vanem pruunsilm õpivad koos Nukuteatri Noortestuudios, siis olin sunnitud :) hea isa olema ja teisipäevaõhtul kinno ronima.

Kusagilt meenub mingi lugu, kuidas ennemuistsel ajal piletimüügi tsikk elule vürtsi lisas :) Teades, et filmile eriti vaatajaid ei tule, paigutas võhivõõraid inimesi saali paarikaupa ja teineteisest võimalikult kaugele :D Ühte äärde mees-mees, teise noormees-vanem daam, mustmiljon põnevat kombinatsiooni tekkis :) Eks saali sisenedes korralikud inimesed vaatavad ikka kenasti rea ja koha, isegi kui pingiread tühjavõitu tunduvad... Kunagi ei tea, kas toolid jäävadki haigutama või viskab viimasel hetkel veel rahvast peale...

Tänapäeval valib programm õnneks automaatselt võimalikud parimad kohad. Kui on mingid erisoovid, siis saad netist piletit ostes, kui ka kassat paluda, esiritta või kuhuiganes istumise sättimist.

Vashat vaatas kogu saali peale kokku 11 inimest.

Fim mulle meeldis. Huumorit jagus ja üllatus, üllatus, seda mitte Uuspõllu rollist. No ei sobi talle selline tegelaskuju :( Igasugused Jani joked lähevad sajaga peale, aga hea politseinik Vashas, nujah... Tom ehk Mart Müürisepp oli selle eest ikka oma siira sinisilmse uudishimuga täiega elemendis :) Jah, mulle meeldis see film, isegi saksatürklastest tšetšeenid ei seganud, koleda arvutigraafikaga plahvatus oli savi, korrusmaja punased laternad po**i, vahepealne tempo langemine ükskõik. Saurix sai feimi, Volvo oli pildis, 1Partner lõikas loorbereid, Foorum ja Viru Keskus tekitasid furoori. Tallink oli abiks, aga oleks võinud ennast ikka vaikimisi kusagil pikal ülelahesõidul ka pilti pressida.

ja kelle iganes lugu on see lõpus kõlanud "It's a Perfect World" oli? see oli väääääga hea!

http://www.vashamovie.com/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar