20.03.09

Aitäh SANGAR!

Nüüd ja edaspidi ostan ainult teie särke.
Äripäeva ja vist Päevalehe vahel on sel nädalal minuni jõudnud Sangari särkide ilus kvaliteetne isutekitav insert. SANGAR hüüab - OLUKORRAD MUUTUVAD, MEES JÄÄB MEHEKS
Lahe. Veel loen sealt, et Sangari maailmas jõuab tõeline mees oma eesmärkideni isegi siis, kui tuleb minna läbi tule ja vee. Sest tal on see sisemine jõud ja vabadus olla igas olukorras stiilne, tugev ja võitmatu. Sangari moodi.
Ilus ja hea kopitekst. Pöördelt leiame kvaliteetse särgi detailide tunnused: kangas, krae ja esiliist, nööbid, pistetihedus ja õmbluskvaliteet ning isiklik teenindus.
Kus on point? Point on pildil. Vaadake seda mudast meest. Mis on rambo õlal? Kuidas saab läbi tule ja vee nii, et sisemine vabadus ja stiilsus säiliks? Ikka rattaga! :) Tõelised mehed sõidavad rattaga! Respekt SANGAR! www.sangar.ee

4 kommentaari:

  1. meie aja sangar kõnnib tööle ratas õlal ja vaatab unistades möödakimava ja teda pori täis pritsinud BMV tagatulesid... mees jääb meheks :)

    ma vaatasin seda reklaami selle piguga :)
    respekt rattale, igal juhul!

    VastaKustuta
  2. Kõigepealt sõitis BMW 3cm kauguselt ratturist mööda. Pritsis sopaga üle. Rattur näitas selle peale keskmist sõrme. Bemmimees sõitis tagasi ja peksis ratturi läbi. Vigastatud jalgrattur põgenes. Nüüd meie aja sangar vaatab kuhu ratas visata ning ega politseid juhuslikult kusagilt paista.

    VastaKustuta
  3. Kui see särgikandja ikka tõeliselt stiilne tahab olla, siis võiks Jacques Ferrand'ga tutvust sobitada. Tema lipsu ja särgiga käiks kokku üks väga seff nahaga kaetud ratas.

    http://arkitipintel.com/2009/03/20/jacques-ferrand-leather-bike/

    VastaKustuta
  4. Kena ja mehine reklaam, ainult natuke kummaline, et sadul nõnda mudane on...vist väike loogaikaviga, kui just mees enne pildi tegemist püsti sopaloigust läbi ei kihutanud :)

    VastaKustuta