17.03.09

Sylvester Stallone aitas Kanteri olümpiavõitjaks

Keegi hea inimene oli meile kontorilauale võlunud Gerd Kanteri ja Raul Rebase raamatu "15 sammu võiduni". Libistasin selle endale eile vaikimisi koju ja tõmbasin ühe hingetõmbega läbi... mhh, see sai nüüd kuidagi kahemõtteline :( Uuesti! Libistasin selle endale eile vaikimisi koju ja ahmisin sisse kui kausitäie vahukoort. Parem, onju.

Võitjate üle kohut ei mõisteta, eriti olümpiavõitjate, aga raamatu üle võib üks õige_vastik_eestlane ikka ju natuke nokkida :)
Haibi osakaal tundus selle üllitise kohta suht suur olevat. Et, kas nüüd musta pori näkkupritsimised ja staarkoolitaja ukselt-uksele raamatumüügimemuaarid saavad kaupluste toppides haledad laksud sisse? Esimene mulje oli natuke kommerts :( 100lk oli täis venitatud megasuure fondi ja reavahega teksti, kuhu veel labidaga pilte peale kühveldatud...
Ok, sain üle. Alustasin Gerdi poolt sissejuhtava raamatu sünnimõtete kirjeldustega. Ja no vauuuuuuuu. Mida on!? Vennal on peaaegu, et minu käekiri! Et, siis käsitsi kirjutatud teksti pilt äravahetamisi sarnane minu käekirjaga. Pole küll kunagi grafoloogiasse uskunud/süvenenud, aga ikkagi kõrvad liikusid veits :) Teisele lehele jõudes mu kristallist õhuloss plahvatas, Raul Rebane kirjutab 100% sama fondiga :D Krt, nüüd tekkis juba kahtlus, et kas see olümpiavõitja allkiri ikka on tema oma või Rebase oma hoopis või kujundaja Einike Soosaare pastakast visatud? :)
Enne kui kiitma asun, veel üks tilk tõrva: Gunde Svani pildil oleks võinud ikka Gunde ise olla, mitte Thomas Wassbergi õla tagant vaevu piiluv Gundeke :)
See raamat peab olema KOHUSTUSLIK KIRJANDUS igale vähegi sportlashinge (ja mitte ainult) omaval >10-aastasel koolipoisil ja tüdrukul. Pagan, olümpiavõitja isiklikult räägib häääästi lihtsas ja selges keeles ära mistahes eesmärgipüstitamise põhitõed, maitse järgi lisatud motiveerimiskunsti ja elu põhiväärtusi. Kusjuures mees ei ole mingi teoreetik, ta on OLÜMPIAVÕITJA! Lapsevanemad, õpetajad kinkige see oma võsukestele. Teie enda juttu nad nagunii ei usu :)
Oska unistada
Ära kaota lootust
Ära karda kaotada
Õppimine on tähtsam kui sport
Helista emale
(armas!)
jne
Palju lihtsaid tõdesid, mida kiputakse paraku unustama...
Team75plus.com ma olen teie poolt! ;)
Sylvester Stallone, Michael Jordani, Ayrton Senna jt rollist meie (just olümpiavõit on ju meie oma) võidu sepistamisel saate teada raamatut lugedes.
pilt: team75plus.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar