25.03.09

Toskaana päikese all

Diana Lane romantilises draamas. Ameeriklanna, San Fransiscost pärit, värskelt lahutatud kirjanik ostab endale emotsiooni ajendil uue, et siis ikka mitte uue, vaid hoopis vana, räsitud ja räämas, mõnisada aastat vana villa, ja seda Itaalia südamesse, Toskaanasse. Bramasole!

Miks ma selliseid filme vaatan? Vahel võib ning loomulikult teenid teise poole käest plusspunkte, lõpuks ometi oled ÕIGE filmi (et mitte öelda "naisteka") võtnud... :)

Seekord on asi hoopis muus. Nimelt, homset lõunat söön juba Toskaana päikese all... Just sealsamas, kus eelpoolmainitud filmi tegevus käis, Montepulciano ja Cortona.

Kell on 1:10, veel peab mõned tööasjad ära korraldama. Kõik reisivärk on pakkimata. Ja no ei pabista veel, sest mul on elus esimest korda list, mida ja kui palju kaasa võtta :) Rattad saatsime juba mööda maad ära. Ise lennukiga järgi.

Seda, kas näeme ka Neitsi Maarja pulmasõrmust, mille kaunistuseks olev ahhaat pidavat vastavalt kandja iseloomule värvi muutma, juba üsna varsti...

2 kommentaari:

  1. see ka mõni list. USB modemit pole, valget viina pole...

    VastaKustuta
  2. See film on "heast raamatust halb film" kategooriast üks silmapaistvamaid. Filmis ei tahetud üldse aru saada, mis on raamatu peamine võlu, tehti tobe tibifilm.

    VastaKustuta