08.03.09

Blogipostitus tegi palju "pahandust" :)

Kirjutasin eelmise aasta lõpus Kuidas ma Hawaii Expressi petsin, täpsemalt siis, et mis on ühist inimestel: Kaia Kanepi, Grete Treier, Erki Nool, Aivar Rehemaa, Jaak Mae, Ain-Alar Juhanson, Erki Pütsep, Magnar Freimuth, Gerd Krestinov, Kadri Pihla, Janek Tombak, Caspar Austa, Lance Armstrong, Tomas Dvorak, Annika Sorenstam, Cadel Evans, Thor Hushovd, Danilo Di Luca, Casey Stoner, Cedric Gracia, Anne Caro Chausson, Brian Lopes, Thomas Frischknecht, Eero Ettala, Shaun White, Terje Haakonsen, Bruce Irons, Craig Alexander, Lil Jon, Sete Gibernau, Loris Capirossi, Phil Hellmuth, Juan Pablo Montoya, Nicky Hayden, Tony Stewart?

nüüd on siis tagajärjed käes... meie üks tegijaimaid elukutselisi rattasõitjaid Rene Mandri, Ag2r-La Mondiale tiimist, luges mu päeviku salajasi sissekandeid :) ja edasi suhtlesime juba vabalt... ;) 2009 hooajal tunneme mehe pelotonist ära tema thomasalsgaardlike Oakley Racing Jacketite või hoopis Oakley Polarized Radarite järgi.


ps
Kel isu tekkis, siis kuigi kõik prillikapid ei ole veel kohal ja ametlik avaldus esindusõigustest välja hüüdmata, siis ikkagi Hawaiist juba saab ;)
pps
eestlane olla on uhke ja hää, Mikk Badmusicinstrument tõi kulla ja Ksenija tõi kulla! Kõva! Väga kõva! Respekt!

1 kommentaar: