27.03.09

Montepulciano, mis osutus Acquavivaks

Ongi Toskaana. Lumisest Eestist mõni tund lennukit, natuke bussisõitu ja oledki kolaki keset saapamaad. Vastuvõtt oli mmmmm. M-tähendab m õ n u s. Päike ja +16C. Ikka võiks veidike soojem olla, aga rattatrenniks suhtkoht ideaalne ilm.

Sõiduriistad lahti pakitud ning laskevalmis seatud, esimesed trennidki tehtud. Nagu ikka, mõned üllatused ka. Mäksike unustas pedaalid kusagile kodumaa pinnale. Eks ilma nendeta ole tsipa keeruline vändata :) Õnneks meist paari kilsa kaugusel paiknev rattapood päästis hädast välja...

Täna kahe tunniga 50km vaikselt ümbrusega tutvumist. Esmapilgul natuke künklik, et mitte öelda mägine. Aga kaardilt leiab ikka täisflatti ka. Jõuab veel sellega tegeleda.

Naljakas on vaadata, enamus vendasid on nii õssi täis. Osad tegid täna ikka KAKS trenni :) Päriselus, sellise intensiivse alguse puhul, tähendab see, et 5 päeva pärast annab organism kusagilt otsast järgi. Üldjuhul mingi haigusevärk, kel põlv, kel kurk.

Ah jaa. Esimesel nn üldkoosolekul oli põhiprobleemiks: Kus on lubatud wi-fi!? Naljakas. Saan aru, et osad meist, kaasaarvatud siinkirjutaja, ei saa endale kahte nädalat puhkust lubada, ilma, et ta aegajalt töömeile ja värke ei majandaks... aga ikkagi, mida me üldse ilma netita teeksime? Inimesed lähevad hommikuti kontoritesse, naelutavad silmad helesinise ekraanile, klõbistavad natuke näppudega klaviatuuril, ja nii ongi. Päevast päeva. Kuust kuusse.

Vaadates kohalikke, neil on asjadest ikka hoopis teine nägemus. Relaks, Tšill. Aega tuleb endast läbi lasta ja nautida. Tormamine ja kiirustamine on OUT. Päeval lebo, keegi ei liiguta lillegi. Neljast vaatame, teeme äkki mõne poekesegi lahti. Õhtul üheksast sätime ennast perega restorani, naudime söödavat_joodavat ja arutame maailma asju. Suhtlemine, lähedased, emotsioonid. Mitte virtuaalsed, vaid päris, pärispäris.

Mida veel? Superfüsio Priit Ailt tegi laheda ühisvenitamise. Nii hakkab see iga päev olema. Terve sats koguneb bassu äärde, tekid_matid kaasas. Pealik teeb harjutused ette ja meie siis üritame järgi teha. Lõbus, kasulik, taastav, toniseeriv.

Continentalilt saime kõik täna 2 testikummi ja muud nänni. Selle Italialt testisadulad. Garminilt gepsukompud. Lahe.

Homme juba pikem reaalne trenn :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar