26.05.09

Mida juubeliks kinkida? Kas segavereline hobune on ok?!

Hawaii Expressi üks nurgakividest, Taivo Luik sai täna tõeliseks meheks :) NELIKÜMMEND täitus! 40! Palju õnne! Kõva! Tegija! Respect!

Aastal 2004 kirjutas Aet Süvari Eesti Ekspressis niimoodi:

Taivo Luik: "Hawaii on tõeline surfimeka. Tahtsime tuua eestlasteni selle kauge sooja eksootilise unistuste maa fiilingu ja sealt tuli see nimigi - Hawaii Express."
Alguses rabasid poes vaid Luik ja Kaijo Kuusing kahekesi. Kuigi tulihingelised surfarid võivad siingi aasta läbi lainetes möllata, pole Eesti siiski surfimaa. Seepärast tekkis Kuusingul kuldaväärt idee hakata lisaks purjelaudadele kauplema ka jalgratastega. Tee eestlaste südameisse oligi valla. Hawaii Express laienes pauguga üle Eesti, möödunud talvel kasvas haru ka Lätisse.
---
"Meie hea leid oli see, et hakkasime kauplema Scotti jalgratastega," ütleb Luik.
---
"Meil jätkus oidu rahvast harida. Me ei müünud mitte rauda kilohinnaga, vaid rattasõidust tulenevaid positiivseid emotsioone."
---
"Ilmselt üks meie edu aluseid on see, et meie missioon pole kunagi olnud raha teenida, vaid pakkuda inimestele ideid ja võimalusi oma elu huvitavamaks muuta," usub Luik.
---
Uus kuum asi on Luige sõnul lohesurf – sõit laual, mille ette on rakendatud suur tuulelohe.
---
Tänaseks on surfigurust Hawaii looja läbinud mootorrattal Dakari ralli, kihutanud rinkal ja teinud veel hulga kaelamurdvaid meeletusi ja vähem kaelamurdvaid mitteniimeeletusi... no mida kuradit sa sellisele kingid? :)

Viimastel aastatel oleme täheldanud, et Taivo sõnavarasse lipsavad millegipärast väääga imelikud väljendid: traav, samm, galopp... No kõik seda teemat veel :) ei jaga, aga noh, kui hobused, siis hobused... kingitus sai temaatiline :) segavereline, back to the roots...


Taivo oma uue kiikhoburattaga


Kiikhoburatas "Taivo nelikümmend"

Tnx Renele, Reinholdile, Kalaruudule!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar