02.05.09

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Elust tuleb võtta, mis võtta annab... sedasi on lood. Ära põe! Kui mõte tuleb, tee teoks! Ära pelga uusi väljakutseid, ära karda. Näita, et see on ainult kättevõtmise asi. Kiirust, kõrgust, seiklust - seda on ellu vaja. Ole oma enda kangelane. Selline on minu moto, või, noh, võib ka öelda, et elu mootor ...

Krdi hea tekst. Täiesti tunne kohe tekib :)
Aga nuh, miks pagana pärast peab see õllereklaam olema :( Ok, ma ei ole mingi nulltolerantsi mees, ikka võib peale sauna ja palava suveilmaga ja vahel peale rasket trenni jne jne, aga kas ma oma üheksaaastasele ja tema sõpradele tahaks ikka läbi nii vinge reklaami rääkida, et väike õlu käibki asja juurde?

Ok. See reklaam jookseb teles siis kui lapsed magavad ja lõpus on ju 0,8 sekundit ka pealkirjas olev lause "Tähelep..." olemas.

Ärge pekske :) Äärmused tuleb kattida :)

Taivo on kõva! Tema võib endale ka väikesed humala_reklaamis_osalemised lubada... Ilma selle meheta poleks meil kohe kindlasti sellist Hawaii Expressi. Luige motipaketita jäänuks ka minu Dakariunistus teostamata. Nii, et see pisike haak A. le Coqiga Arizona kõrbesse tuleb rsk heaks kiita... :)

LUIK vs HÄRG, kes võidab? ;)
Nautige reklaami:

4 kommentaari:

  1. Kui esimest korda telest nägin sis vaatasin suu ammuli. Väga ilusasti ja professionaalselt teostatud reklaam. Keegi tegijat kah teab? Kuskohas need tegevused filmitud on?
    Vabalt oleks võinud sama asjaga ka Kalja reklaamida, kas sa siis Priit oleks paremini meelestatud olnud? ;) Muide kali on hea ja tegelikult ootan pinevusega hetke kus näidatakse Tartu vs. Saku turuosade jaotumist…

    VastaKustuta
  2. TAEVAS on tegija. Filmitud Arizona kõrb, Yuma düünid, Tallinnas katusevärk ja baar...

    Kusjuures kui KALI oleks olnud, vot see poleks üldse see :D Nagu Verbulla õllepudel käes ja kusagil luubiga loetav font, et *alkoholivaba*

    Mulle kiideti eile ka seda kalja muideks, täiega :) tõttan proovima...

    VastaKustuta
  3. Mõtlesin natuke. Oleks ikka küll SEE. Minu jaoks kõrvutuvad hetkel küll "Kõvad mehed joovad õlut" ja "Kõvad mehed teevad suitsu" - tead küll need lassodega mehed mägede taustal - sterotüübid. IMHO on ikkagi seis praegu selline, et kõvad mehed julgevad tunnistada, et nad ajavad säärte pealt ja kaenla alt karvu ning joovad limpsi. Mitte et mul midagi õlle vastu oleks - seda apsaluutselt mitte, aga viimased paar kuud on küll läinud igasugu õuetegevused, trennijärgsed janukustutused ja saunad kaljaga. Õlut asendab, tõsi, istumiste juures reeglina vein.

    VastaKustuta
  4. pidasin silmas seda, et tahan müüa ÕLUT, aga räägin hämamiseks KALJAST...

    VastaKustuta