06.05.09

Minu elu jooks!

Oi, mulle meeldivad inimesed, kel hullud mõtted peas :)

Üks noor Eesti mees Kristjan on elu armastaja, kes tunnetab elu imet ja olemise rõõmu kõige intensiivsemalt joostes. Ta Elab joostes. Teda võiks pidada Elujooksjaks.

Just nagu sinagi, hakkas Kristjan jooksma kohe pärast seda, kui oli õppinud kõndima. Just nagu sinagi, jooksis ta koolis kehalise kasvatuse tundides. Just nagu sinagi, jookseb Kristjan mõnel ilusal päeval looduskaunis kohas, kuna ei suuda vastu panna kiusatusele kogeda seda Elu, mida pakub jooksukogemus ja sellega kaasnev.

Ühel imelisel päeval mõtles Kristjan, et võiks joosta kaugele ja jooksis ümber järve. Ja see oli hea. Siis mõtles ta, et jookseks ümber linna ja jooksis. Ja see tundus veel parem. Siis ütles talle sisetunne, et võiks proovida midagi ületamatuna tunduvat. Ta treenis ja valmistus ning jooksis oma elu esimese maratoni.


Tänaseks on Kristjan jooksnud kümme maratoni ning leidnud eneses idee, võtta ette midagi uut ja enneolematut – joosta oma Elu jooks. Ja just selles uues ettevõtmises ootab ta ka sind kaasa lööma. Sellest jooksust sinuga koos saab üks retk iseenda leidmiseni, oma kodumaa avastamiseni, imeliste juhtumisteni ning uskumatu kogemuseni


Kristjan Puusild Sportfoto.ee

3 eesmärki

Läbida joostes 63 päevaga ca 1000 km ning olla seega esimene Eestlane, kes jookseb ümber Eesti.
Leida endale võimalikult palju jooksukaaslasi, kes soovivad tuua oma ellu muutust, mille läbi õppida tundma iseennast, oma kodumaad ning kõike seda, mida peidab endas jooksukogemus.
Tekitada “Elujooksu” kaudu ühiskonnas jooksuvaimsus, pakkudes inimestele võimalust väga lihtsal moel läbi jooksmise, loengute, töötubade, artiklite, blogi, videoklippide ning veebikeskkonna kaudu leida oma Elu, jooks ning Elujooks.

Kuigi ma olen suhteliselt jooksukauge inimene, ikkagi, Kristjan, ma tean mida sa tunned :) Kõva üritus. Elan kaasa, hoian pöialt!

Tsekkige saiti www.elujooks.net ja te ei kahetse...

2 kommentaari:

  1. mismoodi seal see tsekkimine käib? milliste tsekkidega? või hoopis tsikkidega ...

    VastaKustuta
  2. nädala vanasõna: igal jõukal väikekodanlase naisel on vähemalt üks rind silikoonist

    VastaKustuta