13.12.08

Dolce & Gabbana rattasärk

Enamus spordirahvast teab, et Tour de France'i liidrisärk on kollane. Seda ju meie oma meeski seljas kandnud. 1999 Casino tiimis pedaalinud Jaan Kirsipuul oli mitu etappi maailma spordirubriikide vaadatuim tegelane.

Ümber Itaalia sõidetava tuuri üldliider peab selga tõmbama roosa särgi - maglia rosa. Saapamaa spordilehe Gazzetta dello Sport värv. 2009 Giro d'Italia juubelisõiduks (100 aastat esimesest!) on oma panuse andnud sellised blingbling disainerid nagu Domenico Dolce ja Stefano Gabbana. Esitlusel oli loomulikult kohal ka ilusmees Mario Cipollini. vaata videot

Edevad mehed need makaronimaa poisid. Nagu aastaid Itaalias sõitnud Allan Oras ütleb, et seal peavad energiageelid alati paarikaupa olema: üks suu kaudu sisse, teine pähe :)

2006 Itaalias Hawaii kevadlaagris olles liitus meie trennidega ka "kohalik" proff Andrus Aug. Mõtlesin endamisi, et kui tõenäoline on ulgumiskunsti valdamata huntide keskel elada? Impossible, eelaimus ei petnud, peloton koosnes karjast kiivrites "hallist massist" ja ühest EMPORIO ARMANI peapaelast... :) Tegelikult ei ilgu, enda välimuse eest hoolt kanda - seda võiks teha iga normaalne meesterahvas. Kas just D&G, botox ja rasvaimu, see on maitseasi :)
Rein Taaramäe, Tanel Kangert või Rene Mandri võiks järgmisel suvel selle krdi roosa Dolce küll koju tuua!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar