04.12.08

Suurte riistadega mehed teevad kepikõndi!

Vot see oli küll nüüd laks :)
Räägime kõik algusest ära. Ratturid käivad juba mitmendat nädalavahetust ühiskepingutel - pöördumatu protsess, mustal ja pimedal lumeta hilissügisel. Otsustasin veidike netis ringi kolada, et milline on meie kepikõnnimeelsus suuremas plaanis.
Orkutis isegi 94 liikmega community olemas, arutatakse kui palju tavaliselt kõnnitakse, kus, millised on head kepid jne
Rate's on kepikõnni oma huviks märkinud 100 noort inimest (Või kas just nüüd ainult noort, sest nagu eilsest Pealtnägijast teada saime, on Tiigrikutsumehel ka oma konto :).
Parema meelega antakse enda lemmiktegevusi edasi selliste märksõnadega: seks - 7188, suusatamine - 2805, rattasõit - 520, isegi kanep paneb 2,6 kordelt kepikõnnile ära - 260 (ok, vblla hoopis meie esitennisisti fänklaab :).
SEB Ühispanga Tallinna sügisjooksu foorumis on üks kuum teema, kus põhiprobleemiks kiiremate kepikäijate tulemus vs aeglasemad jooksjad :)
Selline komm: Eelmisel aastal olin jooksjate hulgas ja siis oli üritus täiesti ok. Sel aastal mõtlesin, et võtan osa kepikõnnist ja ausalt öeldes mõtlen tõsiselt, kas enam osalen. Enam kui pooltele kepikõndiajtele tähendab osavõtt jooksu kepid käes või lihtsalt jooksu. Lisaks torisevad nn. kepikõndijad, et miks rahvas keppidega ees koperdab, et ei saa normaalselt joosta (endal rinnal nr. üle 10000). Tahtmatult tuli mõttesse küsimus, kas see on sovieti aegne käitumine või ka Läänes võetakse kepikõnni rahavaüritustest samamoodi osa?
Kogu muusika ikka selles, et kui naabrimehele pähe ei pane, siis pole üldse mõtet osaleda. S***a see tervis! :) Kusjuures see tundub tõesti SiSiSiPi pärand olema. Eesti suurim rattamaratonide sari Elion Cup võtab 09 hooajal lätlastelt õppust ja hakkab lühikest distantsi paremusjärjetusse seadma. Mida sa muidu ikka sõidad, ainult protokolli kõrgema koha peale käib õige andmine.
Põhilitakas tuleb kepingu kohta Fitness.ee foorumist. Arutletakse teema üle, et kas jooksmine on efektiivsem kui kepikõnd. Arvamused nagu ikka, seinast seina. Helgemad pead jõuavad järeldusele, et naisterahvastele pole jooksmine üldse kasulik... vastuväideteks sõnavaling tänapäeva rinnahoidjatööstuse võidukäigust. Kuid see pole veel kõik :) Keegi härra tunneb soolise võrdõiguslikkuse rämedat rikkumist. Suurte rindadega on raske joosta avaldusele järgneb meeleheitlik karjatus: Ja suure nokuga on kah raske joosta!
Moraal: Jätame hummerid koju, teate küll, mida nad suurte autodega meeste kohta räägivad ;) Pigem laupäeva hommikul KEPINGULE! sest jooksmine on sigaraske tegevus :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar