20.12.08

Mul on bemmil uued kummid!

Mbube on zulu keeles lõvi. Hääldame umbes im-bu-beh. Tuleb tuttav ette? Proovime ümiseda:

We-de-de-de
De-de-de-de-de
De-we-um-um-a-way
We-de-de-de
De-de-de-de-de
We-um-um-a-way

A-wimoweh, a-wimoweh
A-wimoweh, a-wimoweh
A-wimoweh, a-wimoweh
A-wimoweh, a-wimoweh
A-wimoweh, a-wimoweh
A-wimoweh, a wimoweh
A-wimoweh, a-wimoweh
A-wimoweh, a-wimoweh

Nüüd juba täiel kõril jõululauluna edasi: Julgel sammul ja täiel rammul, me jõulud päästame, jõulud ohus on nüüd me kohus, et nõid kurja teeks, tulgu kaklus või jõhker taplus ei anna alla me... ja seda kannab ette, ei keegi muu, kui Buratino isiklikult :) Imelik. Nagu mingi segadus... Aga just nii tehti eelmine nädal Salme Kultuurikeskuses etenduses "Omaette jõululugu ehk SUUR SEGADUS! hüüdis Buratino". Väga vinge. Ei piirdutud ainult Lõvikuninga lauluga, kõlasid ka HU!"Absoluutselt", 42GO "Mul on bemmil uued kummid", Katy Perry "Kissed a Girl", Dingo "Levoton tuhkimo" jne kogu repertuaar loomulikult kuuse_kingi_piparkoogi_põhjapõdra võtmes sõnastatud. Minu vanuseklass polnud küll sihtgrupiks, aga selle eest sain huviga kõrvalt vaadata pisikesi inimesi, nemad juba nalja ei mõista. See seltskond on üdini ausad. Kui midagi ei meeldi, siis karjuvad nii, et kõrvad lukus, kui midagi meeldib, siis, siis, karjuvad nii, et kõrvad lukus :)
Kas Linnahallist Salmesse kolimine oli finantsküss või midagi muud, sellele ei oska sõna sekka öelda. Igaljuhul oli Salme tõeliselt hubane, puupüsti täis saal elas kaasa nagu üks suur ja sõbralik mesilasepesa. Tänud Susanile, Bertile, Elisele, Evale, Tarvole, Peetrile, Normanile ;), Tatjanale, Mikule, WAFi jõugule, Muusikaliteatrile jt...


Üks mõte jäi kummitama. Pahad (nõid jüngritega) ülbitsevad loomulikult BEM-i roolis, alkoholipurgid näppus. Juba lastele paneme jõudude vahekorrad ja brandieelistused paika. Huvitav, mida peaks tegema meie United Motorsi PR-seltskond? Kas üldse midagi peaks? Kas siin konnatiigikeses on võimalik antud kaubamärgi positsiooni kõigutada? Või ehk siis niipidi, et kas sellistel mõtetel tasub üldse sekundikski peatuda? Las koerad hauguvad, karavan blaaaah...

aga muidu on lahe... täna pidas politsei kinni ja tegi poolteisttuhat eeku trahvi! :( väiksem kutt ka muidugi õigel hetkel autos. Tahtis teine kohe politsei sõidukit seestpoolt uurida, aga arvasin, et äkki varavõitu... Mahavõtmise põhjus: kindlustus ja ülevaatus olevat läbi... krt, uskumatu, saan ju tavaliselt e-maili, et tegutse, kloun, maksa ära! Võimatu udupea olen ikka :) Kohe kaevan oma mailboksi läbi... Ülevaatusega on nii nagu on, kus ma selle aja võtan, et mööda mingeid putkasid silgata ja asju üle vaadata? :) Auto peab ikka minu ori olema, mitte vastupidi. Hea, et suusakeppidel rullisõitmise otsikud lumele mineku omade vastu vahetatud sain ja talverattale pikendatud porilauad installitud ja windstopper tagi üles leian ja ja ja... :)

tagatipuks, ega ma ikka autosse naastes nii suurt trahvinumbrit avalikustanud :D

1 kommentaar:

  1. See kohene štrafitamine paistab politseinikel uus komme olevat. Riigieelarve vaja täita vms. Ma sain kehtiva ülevaatuseta sõidu eest aastakese esialgu suulise hoiatuse, teist-algu samuti suulise hoiatuse ja kolmandal ringil alles 600EEK trahvi.

    VastaKustuta