12.12.08

Kuidas ma Hawaii Expressi petsin

Mis on ühist sellistel inimestel: Kaia Kanepi, Grete Treier, Erki Nool, Aivar Rehemaa, Jaak Mae, Ain-Alar Juhanson, Erki Pütsep, Magnar Freimuth, Gerd Krestinov, Kadri Pihla, Janek Tombak, Caspar Austa, Lance Armstrong, Tomas Dvorak, Annika Sorenstam, Cadel Evans, Thor Hushovd, Danilo Di Luca, Casey Stoner, Cedric Gracia, Anne Caro Chausson, Brian Lopes, Thomas Frischknecht, Eero Ettala, Shaun White, Terje Haakonsen, Bruce Irons, Craig Alexander, Lil Jon, Sete Gibernau, Loris Capirossi, Phil Hellmuth, Juan Pablo Montoya, Nicky Hayden, Tony Stewart?

Mind ajab hullusti keema kui keegi üritab sulle midagi müüa, moosib ja moosib, kiidab ja ülistab... lõpuks, kui küsin, et kule mees, kas ise kasutad sama toodet? Siis lüüakse silmad maha ja pomisetakse midagi arusaamatut... Minu arvates üks põhiline müümise eeldus on asjasse uskumine, ehk siis selle kasutamine, vahetu kogemine, toote tundmine, praktiseerimine.

Loomulikult on erinevaid näiteid, Inchcape'i vennad ei jõua istuda korraga nii Land Roveri, Jaguari kui Mazda roolis :). Aga põhimõtteliselt, kui nende müügijuht õhtul peaks bemmiga koju veerema, siis tehku parem mingit muud tööd. Kui sa ise ei usu, ise ei kasuta, ise ei fänna, mida kuradit sa tuled mulle rääkima, et see on SEE!

Oma viimased 50 000 rattal läbitud kilomeetrikest on mu silmi kaitsnud Oakley M-freimid. Ja, nu ikka sigapiinlikke olukordi on ette tulnud :( Miks kannan võõrast märki, kui ise müüme ka väga tegijaid UVEXit (Saksa rattaproffidele sobib, Allan Orasele sobib, Urmas Välbele sobib...) ja SCOTTi? no excuses :(
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab... Juba nädal aega on Hawaii Express OAKLEY maaletooja :) Ma olen lõpuks legaliseeritud ja rehabiliteeritud :)
aga ärme sellest veel kõva häälega räägi, prillid on küll vaikimisi poodides täiesti uusi õnnelikke omanikke ja jõulukingituste tegijaid ootamas, aga kuna spetskapid Itaaliast teel, siis ametlikku avaldust esindusõigustest pole veel välja hüütud.
ps
need jutu alguses väljahõigatud nimed on kõik OAKLEY kandjad ;) ja neid on veeeeel...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar