30.12.08

Jõulukingid ja Omaraamat.ee

Jõuluvana on superman. Seekord tuli ATV-ga... sõiduriist valitud vastavalt pealinna olematutele lumeoludele. Natuke kõhn nägi mehike küll välja, aga eks neilgi surutisevärk aktuaalne, või oli siis sedakorda lihtsalt sportlikuma vennaga tegu. Kui ilm ikka tulevikus väga kiiva kisub, kokkuhoiu teema südamelähedasemaks muutub ning tervise eest hoolitsus aukohale seatakse, pole kaugel ka need ajad, mil meiegi Santad jalgratastel kohale vuravad :)

Põhiküsimus leidis positiivse lahenduse, jõulumees täitis spetstellimuse! Pidevast taustalt kostvast näpurula klõbinast on kõrvad juba krooniliselt hellad :) Aga, kingikotis leidus veel nii mõndagi põnevat, alates sefist soojast sallist, mida oma naisukese sõrmede vahel varem incognitona valmimas näinud, lõpetades Chalice uue plaadi, villaste sokkide, Bono raamatu ja veel pisikeste imearmsate üllatustega ;)
Seoses kingimajandusega sain lisaks ühe positiivse emotsiooni osaliseks. Omaraamat.ee-ga lähedalt seotud isik, surfiguru Karmo Kalk, on proovinud mind ikka mõnedki korrad selle veebsaidiga seotud headest ideedest sõltuvaks teha... no ei vaimustunud... kas hakkas asi pihta minu jaoks tsipa "isetehtud" liblikalogo taustast või tekkis esimene hõkk mingist kohustuslikust proge allalaadimisest, aga no ei võtnud vedu. Nüüd jõuluajal murdusin :)
Tõmbasin softi alla, 56Mb, supsti, laks, laks installitud ja asusin abikaasale 2009 fotokalendrit kujundama. Jummala põnev :) Hunnik template ette antud, valid pildid, raamid, tekstid, värvid, keerad, tirid, zuumid, möllad, majandad... mitu pikka öötundi... luuletustega läks keerulisemaks, osad olin sunnitud netiavarustest pihta panema ja pisut mugandama, pssst_kuss ;) Asi valmis, maksin ära, laadisin ftp-ga üles ja järgmisel päeval füüsiliselt käes. Mõnesaja eegu eest AINULAADNE PERSONAALNE KUSTUMATU ÜLLITIS TERVES UNIVERSUMIS :D ja peaaegu võin öelda, et täiesti minu siidikäppadega kujundatud... rõõmu kordades rohkem, kui hullupilguga kusagil riiulite vahel šopates...

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta