02.12.08

Keskmine eesti naine kossuväljakul


Kõik naised täna korvpalli vaatama! Näeme, kuidas teie keskmisele pikkusele alla jääv must mees teeb väljakul imesid, donkab ja trikitab, mis sest, et vastastest pea pool meetrit lühem...

Vaid 60 kilone kutt, Earl Boykins, on mänginud 10 aastat NBA-s, kus viskas keskmiselt 9,4 punkti mängust.

FIBA EuroChallenge sarja raames sõidab TÜ/Rockile külla Virtus Bologna. Mäng algab kell 19.00 Tartu Ülikooli Spordihoones ning ülekande teeb Kalev Sport.

Moraal: tööd on vaja teha :) ja ei pea väga muretsema, et meie korvpalli väidetav ainus tõeline tulevikulootus, pildil olev 220cm pikkune Janar Purason, leidis ikkagi oma tõelise kutsumuse lehmalaudas sahmides...

Muideks, korvpallurite pikkust mõõdetakse ketsides :)



...


uhhh... mäng läbi. Ei noh, nüüd saan aru, mille eest väikemees sellist raha tasku paneb :) Oma TÄNASE palga eest võiks korvpallivõlur lubada endale 2 Scott Scale RC tippratast või 16 Nitro pro lumelauda. Kuna tal aga vist väga rattaga sõita aega ei ole ja lumesport neeg..., ptüi, afroameeriklastele mitte just kontimööda, siis turgutagu meie majandust ja ostku külakostiks kasvõi Kalevi batoonikesi... Ei, neid ei saa ju ikkka paberist lahti. Pigem juba kamašokolaadi. Seda saab tema Tartus viibimise eest 11 000 tahvlit. Krt, ilma Kruuda panuseta poleks peale tartlaste keegi seda mängu näinud. Earl, pane oma kuupalk kamatahvlite peale! Kogu Bolognale jätkub. 330 000 tahvlit!!! :) 33 tonnine pakike.



1 kommentaar:

  1. Vaatasin seda Boykinsit ja kujutasin ette, kuidas kohtun kutiga teises elu situatsioonis. Ikka tutvud kuskil pubis näiteks ja tuleb selline 165 cm pikk neeger ja ütleb sulle, et viimased 10 aastat NBA palgal. Ilmselt oleks kutile pikema jututa otsa ette lajatanud ja väitnud ennast Juri Gagarin olevat vms. Suht imelik värk jah.

    VastaKustuta