11.10.15

Tahtejõu Tuur II - aidata on hea!

Just, me teeme seda uuesti! 

Eelmise aasta lõpus toimunud Tahtejõu Tuuri peaeesmärk sai edukalt täidetud. Ratastooli aheldatud erakordse tahtejõuga Rauno sai oma unistusele märgatavalt lähemale, raha tuli kokku planeeritust pisut rohkemgi. Uus spetsiaalselt Rauno mõõtmetele vastav käsiratas on juba kõvasti valu, vatti ja treeningtunde saanud. Kõiki 23, kes hilissügisel tuules ja külmas selle nimel kolme päevaga 760km pedaalisid, võib auga Tahtejõulasteks nimetada. Pakun, et nende igapäevaelus edaspidi "ei" vastus puudub – kõik on saavutatav.

Kogu positiivne tagasiside tuuril osalejate poolt lihtsalt sundis sama asja veel kord ette võtma.

Küsimus, keda aidata? Keeruline. Alati on keegi, kes vajaks rohkem. Mäletate ihtüoosihaiget poissi, tahtis vanni, inimestele läks aga nii korda, et sai hoopiski maja. Kui seda abiraha nüüd ette planeerima oleks hakatud, siis kindlasti mitte sellisel viisil... Kõikidele meeldida ei saa :(

Ühesõnaga, uurisin siit ja sealt. Palju erinevaid kaasamõtlejaid. Tänud.

Koostöös Eesti Paraolümpiakomitee ja Margus Hernitsaga sai välja valitud Narva ratastoolivehklejate punt ja Aleksei Štšeglov. Mees, kes autoavarii tagajärjel alakehast halvatud.

Aleksei Štšeglov

Aleksei on oma "eelmises elus" aktiivselt tegelenud džuudoga. Andekas tüüp, kes peale kolmekuulist vehklemistrenni läks otsejoones MMile, sealt tuli küll 13. koht, aga näiteks hilisemale pronksiomanikule kaotas vaid tulemusega 4:5. Treener Aleksander Laryushin on kohalikke invasportlasi koondanud juba aastast 2007, mees teeb oma tööd südame ja täie tõsidusega. Tahtejõudu jagub nii temal kui treenitavatel.

Aleksei Štšeglov
Põhimõtteliselt oleks Aleksei Štšeglovile vaja täisvarustust, alustades korralikust vehklemise ratastoolist kuni võistluskostüümi ja relvani. Spets vehklemisratastooli hinnad algavad 2000 eurost.

Teeme ära? Aitame koos veel ühel unistusel täituda.

Tahtejõu tuur II
30.10 - 01.11 (R, L, P)
ring ümber Mandri-Eesti

785km (245km+305km+235km)
Maanteeratas
Keskmine kiirus 30km/h

Osalustasu 80€ - 100% sihtotstarbeline annetus Aleksei ja teiste klubiliikmete vehklemisvarustuse ostufondi
Kogu tuuri kamad, saatemasinad, varukummid, teepealne söök-jook, siin loodame taas heade tahtejõuliste sponsorite abile.

Kelle jaoks külmas ja tuules rattaga väntamine mingiks tahtejõunäitamiseks ei klassifitseeru, see võib lihtsalt annetada, just niipalju kui süda ütleb või hing ihaldab.

Tõestame veelkord, et rattasõpradel on lisaks tugevatele jalgadele ning pirakale kopsumahule ka suur süda. Võimalus hüpata soovi korral ratta selga ja vändata, kas siis sportlike saavutuste või lihtsalt hea enesetunde nimel, on tegelikult privileeg, mida paljudel ei ole. Meie tahtejõulased oleme seetõttu valmis andma omapoolse panuse, et piiratud liikumisvõimega inimesed ei peaks loobuma sportimisega seotud rõõmudest ja eesmärkidest.

Täpsem info registreerimise ja annetuste kohta siit Tahtejõutuur.ee



22 kommentaari:

  1. Järgmise aasta sügise Moabi-reisi konstruktiivne kriitika on minu blogis, soovitan seal sellega tutvuda, aitab vähendada üllatuste osakaalu.

    VastaKustuta