16.05.11

Kollane kollane lint - väike asi, suur sõnum

President Toomas Hendrik Ilves pani läinud reedel pintsakureväärile kollase lindi ning kutsus sellega üles avaldama toetust Liibanonis röövitute lähedastele.

Väike asi, suur sõnum. Ei ole siinkohal mõtet targutada, et see ei aita ju kedagi kiiremini koju jne. Jah, ei aita, aga mõte oli just toetuse avaldamine peredele ja lähedastele. Ilvese avalduses seisab kenasti, et pered vajavad toetust, mitte pealetükkivat uudishimu, vaid rahulikku ja osavõtlikku toetust, mis sõnab: teie mure on meie mure, me loodame ja usume koos teiega.

Lugesin ja mõtlesin. Täiendaks veidike. Facebook vajaks sellist appi, mis paneb sinu profiilipildile kollase lindikese.

Võtsin ühendust oma sotsiaalmeediaiidoliga :) OKIA loovjuhi Kaupo Kaldaga. Tema suunas mind laksust Friizu juurde. Mõeldud tehtud ning vähem kui 24tunniga oli toetuseavaldajaid juba üle 5000!



Asi väljus korraks isegi kontrolli alt, sellist koormust ei suutnud tegijad prognoosida...

Facebook appi “Kollane lint” leiad siit.

Aga, kui sa ikkagi kõiki virtuaalmaailma vidinaid vihkad, siis G4S Julged hoolida? on Youtube'i (see on ju päris elu) üles riputanud kena videoklipi, kuidas reväärile kinnitatavat linti oma kätega valmistada.



ja põhimõtteliselt on võimalik ka nii nagu alloleval Holdeni Saku 100 pildil. Peaasi, et hoolid, loodad ja usud.

2 kommentaari:

  1. Eks see tõestab lihtsalt seda vana tõde, mida me niigi teame ... sotsiaalmeedia kampaania õnnestumiseks on vaja lihtsalt head ideed, õiget ajastust ja teotahtelisi inimesi :)

    VastaKustuta
  2. Kuna pole olnud väga mahti end uudistega kursis hoida viimasel ajal, kuulsin kollase lindi üleskutsest Saku 100 stardi eel. Mainiksin ära siinkohal asjaolu, et antud lint jagati koos stardimaterjalidega Porter Racing klubi liikmete poolt kõigile osalejatele, seega läksid kõik vähemalt algul peale, kollane lint sadulaposti küljes.
    Raiko

    VastaKustuta