13.06.11

Nii, kuulake, kõik te kuradima soolapuhujad!

Jah, kõik teie, tähetargad, nõiaintsud, pendlipervod, kaheksajalg paul & pojad. Teid ei ole enam vaja! Teie aeg on möödas. Kuulutan teid KÕIKI ametlikult töötuteks! Minge Lauluväljakule ja rabage järjekorranumber.

Siit tuleb Oraaklite Oraakel, Otse Parnassose Mäe Lõunanõlvalt, Priit Nostradamus Mees Kes Teab Kõiki Maailma Asju

Eelmine aasta, tsipa enne jõule käisime Überblingenis kontsert-show'l “Best Of Waf”, õhtul postitasin oma Facebooki seinale selle teate:



ja nagu ajalugu näitab, siis tüdruk läkski, ning, ups, sai mingi lepingu ja tiitli ja värki...

Loomulikult on mul kahju, et Eesti õrnemaa soo jalgpalli rahvuskoondis peab nüüd temast igaveseks suu puhtaks pühkima :) Aga issanda teed ongi käänulised, paned tütre vutitrenni ja hopsti, temast saab superstaar, pisut teises valdkonnas küll.

Mul pole õrna aimugi, kas selle tüdruku esitused on dramaatilised ja teatraalsed, kas ta pilk on põhjamaine ning sissepoole pööratud, kui hästi toob ta välja oma hääle kõla, kas ta suudab monotoonse klaveri saatel oma laulus piisavalt pikalt pinget üleval hoida, kas ta sisemus ikka põleb ja kas sinna ongi peidetud üks tõeline kiskja, aga ma nägin, et just temas on SEE olemas! SEDA ei saa õppida, SEDA ei saa osta, SEDA ei saa laenata, SEE kas on või ei ole...

Marekile ja Liisi emale ka palju õnne! Andestage, et ma eksperimendi käigus isiklikult kordagi hääletada ei saanud, vastasel juhul oleks mind lihtsalt protsessi kallutamises süüdistatud :)

(okok, mu pereliikmetel olid küll telefonid peos :)

5 kommentaari:

  1. Raudkull kutsub Peek Su nüüd Hallo Kosmosesse!

    VastaKustuta
  2. Toomas, ma vist kodumaa saadetesse sel aastal ei jõua, liiga tihe graafik... :( BBC, CNN, Aljazeera.

    VastaKustuta
  3. Spordivõistlused võiks siis Eestis edaspidi ära jätta. Või vähemalt pole seda higistamise osa vaja. Priit koostab registreerimisandmete põhjal finišiprotokolli, antakse auhinnad kätte ja ongi kõik.

    VastaKustuta
  4. Kaur, aga mängu ilu? Protsessi tuleb nautida ikka :)

    VastaKustuta