15.08.09

9. rajoon

Kui "Sõrmuste Isanda" produtsent midagi ette võtab, siis see lihtsalt peab hea olema.

Mu kallid otsustasid tuhande järve maad külastada, mind jäeti koju, nuuks... malamuudipoissi kantseldama. Teda hästi vast kinno ei lasta ning peale hommikust sutike pikale veninud, et mitte öelda kahetunnist sörgiringi vihkab ta mind enivei... Põhimõtteliselt olin valmis juba esimest korda elus üksi kinno minema :)

Kuid, kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem. Sõber Tomm30 koos oma võluva abikaasaga haletsesid mind vist sedavõrd, et kinokutse ufokale edasikaebamisele ei kuulunud. Aitähhhh!

Filmist ka ikka :) Tasub kindlasti vaadata. Natuke nagu alla 14 keelatud "ET", põhjusega. Põhipaha/hea Sharlto Copley sobib ideaalselt oma rolli. Kui Harrison Ford pidavat olema selline tavaline naabrimehelik semu, siis see mees on naabrimees kuubis.

Eriti kõva oli selline pooldokilik lähenemine, palju käsikaamerat, kordagi mitte_pähe_tulev happy end ning product placement free film (muideks, eelarve kõigest 30 milkut). Autod meenutasid küll Toyota Hiluxe, aga tõenäoliselt pappi polnud nende filmi istutamise eest välja lastud. (autodest - olin sunnitud kinnominekuks istuma Dodge Nitro rooli. Loodan, et naabrid seda järgnevat juttu nüüd ei loe... :) Jube sõiduk. Pagan ma ei saaks oma 183cm ühtegi normaalsesse kossusatsi tagamängijakski, aga autost välja astudes lõin oma kapsa ikka niimoodi vastu krdi katuseäärt ära, pool tundi kuminat ja perseiidide sadu... rääkimata mu jalalabadest, mis pole kolmas_rada_lestad_maha, aga mittekuidagi ei mahtunud sinna pedaalide juurde ära...)

Nüüd väljus teema kontrolli alt. Minge kinno. Normaalsed inimesed suvel seda ei tee :) Eristuge :D

1 kommentaar:

  1. Normaalne=keskpärane, tuleks olla üle keskmise!

    VastaKustuta