13.08.09

Kes Eesti koondislastest ikkagi sai Kaka särgi?

Mängujärgne särkide vahetamine on aastasadu olnud jalgpalli lahutamatu osa. Martin Reim, kellel muideks on pea poolsada erinevat trofeesärki, teab rääkida, et otseselt pärast mängu kellegi järgi joosta ja kehakatet seljast rebida, oleks nagu suht ebaviisakas :) Asi toimub kuidagi iseenesest ja ikka lõpuvile kõlades sinu läheduses paikneva vastasmängijaga.

Samamoodi arvavad ka praegused koondislased. Eilne Õhtuleht kirjutas:

Kindlasti ihkavad paljud Eesti koondislased pärast mängu endale Kaka kollast särki.

Kes õnnelikuks saab? "Midagi kokku leppinud me ei ole ega lepi ka," ütles kapten Raio Piiroja. "Vaatame, võib-olla polegi neil pärast kaotust tuju meiega särke vahetada. Ja võib-olla pole hoopis meil tuju. Mina küll ei tea, kelle särki ma tahaksin. Vahet pole eriti." Tarmo Kink ütles küll, et tema eelistus kuuluks Kaka ihukattele, ent lisas: "Aga eraldi ma passima ei hakka, et selle endale saaks. Kui keegi jõuab ette, pole probleemi."


Kaka vahetati kahjuks küll 60. minutil välja, et ei teinud pallivõlur meie poistele särgirõõmu :( Samas, läks ju meie kõige brasiillaslikum triblaja, Tarmo Kink 72. minsal kohe järgi... Vaadates ühte vana Umbro reklaami, siis kõik on võimalik :)

2 kommentaari:

  1. See Umbro on parem "DERRICK!?!!" :-))) http://www.youtube.com/watch?v=iNrgTBI815M

    VastaKustuta
  2. Kvaliteethuumorit Est vs Bra teemal.

    http://kuku.s3.amazonaws.com/oudsedlood/oudsedlood20090813.mp3

    alates 1.34.50

    VastaKustuta