30.10.09

Kihutad mõned tunnid rattaga metsas ja teenid 800krooni MINUTIS!

Kultuuriministeeriumi avalike suhete osakonnast tuli eile Oravapoisile selline kena sõnumike:

Vabariigi Valitsus kiitis tänasel istungil heaks kultuuriminister Laine Jänese ettepaneku premeerida Euroopa meistrivõistlustel maastikuratta maratonis meeste eliitklassis kuldmedali võitnud Allan Orast ning tema treenerit Harald Osjametsa.

Allan Orast premeeritakse 100 000 krooniga ning tema treenerit Harald Osjametsa 50 000 krooniga.

Vastavalt valitsuskabinetis kokku lepitud kriteeriumidele võib valitsus premeerida mitteolümpiadistsipliinil saavutatud medalivõitude puhul Eestit edukalt esindanud sportlasi täiskasvanute Euroopa meistrivõistluste kuldmedali võitmise puhul kuni 100 000 krooniga ning treenereid kuni poolega sportlastele määratud summast.


Vägev. Palju õnne Allan.
Tglt on hea meel ka Harald Osjametsale sülle langenud kingituse üle. Ei ole mehel küll juba ammmuuuuu-ammu Allaniga mingit seost... Samas võib kindlasti öelda, et kui ta poleks esimese treenerina suutnud pisikesele Orasele piisavalt rattapisikuid süstida, siis kes teab kas meil praegu sellise teema üle oleks üldse põhjust arutleda...

Pole kena teiste rahakotis sorada, aga paganama seff on mõelda, et kui Orav oleks enne võistlust mõelnud, mis mu sõtkutud vändatäis ja läbitu meetrike ka pappi sisse toob? :)

Arvutame siis: esikoha eest SEB-lt 1000 euri + 120 euri, maksud maha, järgi jääb 13850 eeki + 10 000 eegune Hawaii Expressi kinkekaart + Laine Jänese 100 000 eeku = 123 850 eeku

Aega kulus 89km läbimiseks 2h 35min. Kuna põhimõtteliselt oli tegu rohkem maantee- kui bikevõistlusega (avg 34,4 km/h), siis võib väita, et Allani keskmine vändapöörete arv minutis oli 90 ringis. Ehk 13 950 vändatäit kulus maratoni läbimiseks. (Põhiraud selle skeemi järgi oli Allani püssil 44/14)

Iga vändatäiega 8,9 eeku!

Päris seff. Umbes nii, et astud kusagile toidupoodi sisse ja lohistad kaasa ka oma veloergomeetri. Vead kolaka keset saali, istud sadulasse ja... mis mul nüüd vaja oligi? (Rimi veeb aitab nüüd :)

kilo Talleggi Tex-Mex ahjukana - 6 vändatäit
kilo Rannarootsi sealihasardelle - 5 vändatäit
10 pakki Heeringafileed õlita - 11 vändatäit
koorikleib Kaera-Jaan, 210 g - 0,7 vändatäit
Fazeri šokolaad Geisha, 100 g - 1,4 vändatäit
100 purki x 50 cl Õlu Saku Rock, 5.3% - 116 vändatäit (natuke üle 1 minuti väntamist :)
jne jne

Õige kadeda eestlasena ma parem ei hakka Sony Center-sse jne sisenema :D



Kõva oled Allan.
Olid seda preemiat sajaga väärt ja nagu naised saunas räägivad, siis kohe-kohe teed oma muheda/laheda olemise, polüglotivõimete ja kuldsete käte tõttu sammu, millega pääsed ikka tuhandetele harrastusportlastele vääägagi külje alla! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar