18.05.10

Eyjafjallajökull ja Pärnu Turunduskonverents

Eelmise töönädala lõpp möödus suvepealinnas, turunduskonverentsil. Resümee nagu ikka: no ei kuule imesid :) ja tõenäoliselt ei peagi kuulma, pigem veendud, et käid õiget teed ja uued teemad/trendid ei olegi mingi kosmoseteadus... muul juhul peaks vast korralikult peeglisse vaatama :)

* Tarand - väga ok
* "ökosebramehe" juttu kuulata oli nagu veits piinlik :(
* Nopripromo, mis vahepeal nagu halaks muutus, ei oska kommida
* "Sotsiaalse meedia tõehetk" - teravust oleks rohkem tahtnud :) + vähe tähelepanu sai "kasutaja_fänni_kliendi" poolt toodetava sisu tähtsustamine ja pealekasvava põlvkonna eelistused
* Sethpoiss Lilla Lehm ei üllatanud (ma ei tea, kas olin ainus, kes mingi ajani arvas teda lives nägevat :D)
* pidu, kus suutsin omale kõhtu libistada 7 (seitse! :) Regati pulgajäätist, oli kiire ja korralik, palju toredaid inimesi, asjalikku ning natuken vähem asjalikku juttu ;)
* hommikul mereäärne põletava päikesega tunnine sörk viis jõeni, tagasipöördel avastasin sildid "naiste rand" :D õnneks/kahjuks kl 8.00 haigutas seal tühjus :)
* lätlased näitasid, mis saab osava tööga mõne aasta pärast SEB Tallinna Maratonist... 15 000 osavõtjat meilt ja mujalt! jess
* Lõpuks ometi sain tead, et mis krdi Zimbabwe, pudelipiima ja -30C pakases toimunud "Ära pritsi!" kampaania taga tegelikult peitus :)
* jne jne

Nii, ja nüüd Pärnu Turunduskonverentsi 2010 tipphetk :D
Mari-Liis Rüütsalu, Estravel (realist-praktik) rääkis, kuidas on võimalik ülihelikiirusel oma ettevõttele 12 000 veisspuuki fänni sebida ning nagu muuseas libises ta suust Eyjafjallajökull :) oli vist harjutanud, või äkki ongi teemas sees :), igaljuhul väga proff :D Eyjafjallajökull, Eyjafjallajökull, Eyjafjallajökull ['e-i-a-f-j-a-t-l-a-j-ö-k-ü-t-l] :)

palju pahandust, aga vaadake kui iluuuuuus ;)

1 kommentaar:

  1. näedsasiis. on jah veidike teisega tegemist olnud. suures koguses raha välja viinud. katsu sa mitte vaenlase nime hääldada.

    VastaKustuta