27.05.10

Pulmalistele kiivrid pähe!

"Baltikumi Pulmafoto 2009" võistluse parimad:

Baltikumi pulmafoto 2009 "Two for the road" autor on Viktorija Vaisvilaite Skirutiene Leedust. Selle võidukese eest siis auhinnaks 85 000.- Nikoni kaamerake :) Pole paha.


pildid pärit balticwedding.eu

Parim reportaažfoto kategoorias "The one and only tune" autor on taas Viktorija Vaisvilaite Skirutiene Leedust.


pildid pärit balticwedding.eu

No ei saa me enam isegi pulmafotokonkursse võita, ilma, et kaherattaliste sõpru kaadrisse ei sokutaks :) Vinge. Aga, mida karjatab paadunud rattafänn neid pilte nähes: "Appi, kiivrid! Lambad, kus on kiivrid!?! Hullud, ei hooli jne jne" Raju tuli tõmmatakse kohe peale! Pagan, ma ei tohiks ise kiivrimüüjana siin sellist juttu ajada, aga vahel tundub, et nagu täiega üle võlli pannakse... veered tsiviilriietes sirge seljaga 15km tunnis rattateel ja kui kiivrit ei kanna, siis KÄI parem JALA! (või veel hullem, sõida autoga) Saan aru, et vähegi sporti tegev inimene PEAB kiivrit kandma, aga vaatame, kasvõi seda videot nüüd...



kas parem oleks meil selline linnapilt nagu Utrectis või hoopis kolm ratturit neljas reas, aga neil on 100% lõuakaitsmetega kiivrid õlgadeni pähe surutud? Eks turvalisus koosneb ikka erinevatest elementidest, kiiver on vaid asja üks oluline osa. Moraal: Kanname kiivrit, aga oleme sallivamad, püüame selgitada ja mõista, enne kui hukka mõista, eks... ;)

lepituseks veel üks konkursil osalenud töö ;) (taas läbi sama leedulanna objektiivi, tal on vist rattateemaga mingi oma suhe :))

pildid pärit balticwedding.eu

Ülejäänud vinged Baltikumi_pulm_pulm_pulm temaatilised jäädvustused siit: http://www.balticwedding.eu/EE/

Nii, ja miks ma üldse mingeid pulmafotosid mööda kolistan? No, kuna üks mu kallitest pruunsilmadest oskab jäädvustada vääääga vinget pildivärki, siis ikka jääb ju mõni asi ka mulle tee peale risti ette :)

Ja varju hoidjana olen ma ka kõva olnud, nt see foto siin poleks, ilma minu sekkumiseta ikka pooltki nii väärtuslik:D Onju, Ain :)


http://www.hawaii.ee/?id=6267

3 kommentaari:

  1. Hästi öeldud, igasugune kiivrinatslus (üleüldse igasugune padumisiganes) on väga vastukarva.

    VastaKustuta
  2. kujutan ette, kui vesiseks rattaärika suu Utrechti peale läheb :) öööääööiioouu jookseb ila :P

    VastaKustuta
  3. eks ikka igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel, palju pappi ja ruttu, see ei ole SEE

    VastaKustuta