07.06.09

James Dean Vene Kultuurikeskuses

Täna õhtul, viisnurkade, rosettide, sirpide_vasarate, ankrute ja muu stalinliku sümboolikaga ehitud eks Laevastiku Ohvitseride Maja sai kuulda ja näha niiiipalju noori õnnelike särasilmseid inimesi, et pagan, mul tuli kohe kade peale :)

Laulu- ja tantsukool WAF esitas Queeni hitte. Šeff oli. Täismaja!!! Jess! Hea oli näha palju toredaid sõpru ja tuttavaid kaasa elamas. Mu hala oli kuulda võetud :) Tänks.

Paar päeva oli kodus küll suhteliselt kriitiline seis, vanema kahupea kurk lubas teha kõike muud peale laulmise/rääkimise, kaasa arvatud lihtne neelatamine :( Megaputituste tagajärjel oli vend täna ikka niivõrd_kuivõrd konditsioonis... Tubli!

Ott oli väga kõva, respekt, ja Taavi, ei, tglt ei saa/tohi kedagi eraldi esile tuua. Seltskond nautis oma tegemisi. Kõik on superkiitustväärt... Tuld Maiken, Susan, Anneli jt... õige kurss!

ah, jah, et siis igavene mässaja James Dean pääses üllatusesinejana lavale. Kuna mehe maine teekond lõppes natsa peale paarikümmet eluaastat, siis ainus variant WAFi kontserti väisata, oli teise üllatusesineja, rahutu hinge Rolf Juniori t-särgile tungida :)











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar