12.08.09

SEB reklaamid Swedbank'i õuel või vastupidi :)

Käisin ma eile TASUTA :) oma ihusilmaga miljonite vutifännide iidoleid kaemas. See tähendab, et lunastasin ikka enne 750 eeguse pileti ning saingi, lupsti, "tasuta" maailma absoluutsesse tippu kuuluvate brasside trenni vaadata... Kohvimaa pojad ei ole küll mu kõigekõige lemmikum meeskond, aga kui ikka sulle selline võimalus kandikul koju kätte tuuakse, siis on lihtsalt patt selg keerata.

Näitasin oma pileti ette ja lupsti sisse. Järsku karjub turvamees vihaselt mu seljas oleva fotokoti peale: "Kas seal toitu ei ole!?!" ups, ei olnud, usaldas, ei vaadanud sisse ka. Huvitav, miks ta ei küsinud, et kas mul on näiteks dünamiiti või atsetoonperoksiidi? Äkki tal oli lihtsalt kõht tühi? :)

Miks jalgpall üldse maailmas niiiii populaarne on? Üllatused, üllatused... pall on ümmargune. Eile pressikal sambarütmeaustavatepallivõlurite :) treener Dunga mainis ka just seda, et jalgpallis on kõik võimalik, kedagi ei tohi alahinnata. Isegi kui FIFA edetabeli juhtpossal laiutaval jõugul vastaseks Suriname ja Grenada vahel 112. kohta hoidev Eestike.

See selleks, keda see vutt ikka huvitab :) Teleülekanne on brasiiliapoistel endil ära müüdud. See tähendab, et väljaku äär palistati igasugu eestlaste jaoks kummaliste tundmatute reklaamidega: "meie" Billabongi sarnane riidebrand FATAL SURF, elektroonikat müüv Gazin, mingi kindlustuskompanii jne jne ning ülla, ülla BRAHMA õlu :), mis kuulub vistist maailmas top 6 hulka. Brasiilias loomulikult esikohal. Miks kulmud tõusevad, vot krt ma ei tea, kas Eestis seda märjukest kusagilt kätte saab, aga ikkagi, tulla kahesaja aastase ajalooga õlletootja A le Coq sildiga statkale ülbama :) nomaitea :)

Vahet pole, selle BRAHMA reklaamid on nii sefid, et ma igaljuhul maitseksin, mis paganama lahja/kibeda lurriga tegu... :) kusjuures enamus rekusid neil ikka jalgpallist inspireeritud...


Kilpkonnapoiss žonglöörib palliga, rabab tsikke ja kulistab õlut :)


Pea miljon korda on vaadatud superstaar Ronaldo humalamaigulist härjavõitlust


Janused tätoveeringud on ka päris hea :)

Ja lõpuks. Mu hea sõber Tomm30 Luhats kirjutas oma blogis kunagi, et ma pidavat rattateemat nagu liigagi palju armastama :D Näedsa, nüüd tahtsin spordialade kuningas jalgpallist rääkida, aga ikkagi ei saa üle_ega_ümber, taas velomaania kohal :)

Lähen tipatapa statkale, vaatan, oh ongi ässad kohal, järsku hüppab Brasiilia meeskonna bussist keegi valges särgis vend välja: "Tere Priit!"... ähh, ehmatasin ära kohe :) 1981 aastal Saaremaa Velotuuri võitnud mees Mallor Türna isiklikult usaldatud rohkem kui MILJARDI eegu eest Madridi Reali ostetud KAKAt vedama! Kõva värk. Malbe tagasihoidliku naeratusega poisike rsk teenib 20 000.- eeku tunnis, ööpäevaringselt...
Nüüd läks teema käest, ei loe teiste raha :) Mallorit oli tore näha, ta sebis Hawaii esimeste rattalaagrite bussimajandusega. Tänapäeval on mees jätkuvalt rattaspordi juures, keelab_käseb_poob_ja_laseb klubis CFC.

5 kommentaari:

  1. Uuem Ronaldo ja Brahma http://www.youtube.com/watch?v=M2I7k8dNFsQ ja veel üks sisukas variant http://www.youtube.com/watch?v=IsZDPRi88k4

    VastaKustuta
  2. Kas sa oled Ronaldo või õllespets? :)

    VastaKustuta
  3. Ronaldo ma ei ole :-) Õllespets ka mitte. Reklaame meeldib vaadata.

    VastaKustuta
  4. Õllest ma midagi praeguseks tean, jalgpallist seevatsu mitte midagi. Selle blogi valguses on nüüd jälle hea tögada, nöökida ja uurida, et kuidas nüüd selle "sportlased alkoreklaamis" asjaga ikkagi on? ;)

    VastaKustuta