13.01.10

Fu***** Luhats! 2

Ühel augustikuu päikeselisel õhtupoolikul olin ma kritseldanud teemal: Fu***** Luhats!

Jutt käis Toomas Tööotsija Luhatsi triatloniprojekti INIMENE SUUDAB edukast läbimisest.

Kokkuvõtvalt:
Pühajärvel mees tõestas, mis masti vennaga meil siis tglt tegu... INIMENE SUUDAB! respekt, respekt, respekt. Ja põhiline, usun, et see ei olnud mingi ühekordne projekt, Tomm sai sõltuvuse :) Vähemalt rattasõidust ta ei loobu, minu sõna sellepeale. Ei ole nii, et tahan tasuta laevaga üle lahe sõita ja selleks lähen longin viigipükstes mingi rahvajooksu läbi ning ongi finito :( Ta sai maitse suhu, kui heaaa on peale mõnusat trenni rammestunud ihuliikmetel puhata lasta, millise energialaengu see edaspidisteks tööpäevadeks annab, kui palju parem abikaasa, kolleeg, sõber jne sa järgmisel päeval oled... Liikumine on mõnus, olgu siis ratta seljas kilomeetreid mõõta või metsas rahulikult sörkida.

Sügav kummardus Tomm sulle. Andsid paljudele inimestele indu ja motti oma igapäevaste pisikeste ja pisikesest suuremate, et mitte öelda päris suurte, murekoormakeste alistamiseks. INIMENE SUUDAB! Sa tõestasid. Aitäh.

Vot ja nüüd siis ongi vennal juba uued plaanid - IS2, ehk INIMENE SUUDAB 2.
Oot, vahepeal pean ikka vabandama ka, et see blogipostituse pealkiri, mis tundus osadele väga nõrk ja vanamoeline, et see ei ole ometigi mingi roppus ega kollane sisutühi hämav klikkeluniv röögatus. Lihtne põhjus seisnes selles, et sõprade vahel kõlab Luhatsi indiaanipärane nimi "FUTURE IS IN YOUR OWN HANDS, INIMENE SUUDAB TOMM30 LUHATS", see oleks tundunud liiga pikk, lohisev, paljudele arusaamatuks jääv ning momendil, kus keeleseadus päevakorral, liig, mis liig. Selleks ostustasin nime kirvemeetodil lühendada. Tänaseks peab seda vast veidi korrigeerima: "FUTURE IS IN YOUR OWN HANDS, INIMENE SUUDAB 2 TOMM31 LUHATS" ;)

IS2 projekt hõlmab endast:
05.06 Stockholmi jooksumaratoni - 42km 195meetrit!
18.06 Vätternrundan 300km pikkust rattasõitu

Mõlemad laksakad Rootsis ja juunis ja vähemalt 20 000 kaasvõitleja osavõtul! Raske saab olema :) Aga Tomm suudab.

Saladuskatte all siis veel, et osalen ka vähemal-suuremal määral tema trennitegemistes ja mitte ainult... jooksumaratonil olen stardis ja loomulikult ka 300km pikkusel rattasõidul. Mõni "haige" mees on meil veel kambas, eesotsas Hawaii rattalaagrite vedaja ja tiimimehe Virgo Neemega ja lõpetades maailmameister Priit Peedu Ailt'ga... Põnev saab olema. Püsige lainel ;) IS2 lainel.


Hooaja üks esimesi ÜKE trenne, 1,5h, kohati põlvini lumes... (foto varastatud kiirkäija Triinu portfooliost)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar