06.01.10

Miljonäriproua aluspesu

Kunagi kirjutasin X-Bionicul teemadel nii: Sokid on kantud dopinguainete nimekirja? Nüüd järjekordne "kala", sedakorda küll pisut teise nurga alt :)

X-Bionicu itaallastest sõbrad rääkisid ühe toreda loo meie rikastest idanaabritest. Einestasid saapamaa spordikaupmehed rahulikult ühes Lõuna-Tirolis paikneva La Villa suusakeskuse Michelini tärnidega luksuslikus restos. Paar seltskonda noobleid gurmaane õdusa muusika saatel toitu nautimas...

Korraga siseneb umbes kuuekümnene Vene miljonär, käevangus võtmehoidja, ptüi, käevangus kena, napilt kahekümnendates võluv kaunitar, kelle pooleteistmeetriseid jalgu varjab kallis kasukas. Aga seda mitte kauaks, järgmisel hetkel jäetakse autohinnaga üleriie garderoobi... edasised kaadrid pelgalt slow motion... restoran tarretub haudvaikseks, on lausa kuulda, kuidas meesterahvaste kõrisõlmed neelatamisel megadetsibelle genereerivad...

Daami õhtutualett on võrratu, vaid kõrged kontsad ning hõbedane X-BIONIC® Radiactor Underwear




Väidetavalt olevat restorani omanik oma naisele ka kiirelt sellise "kleidi" tellinud :)

6 kommentaari:

  1. Mu kallis kadunud vanaisa oli Esimese Vabariigi armees ohvitser. Kui ta meenutama hakkas siis alati rääkis ta Vene armee ohvitseride prouadest, kes käisid kohalikes restoranides siit hangitud siidkombineedes ja olid ise väga edevad ning elevil. 70 aastat on möödunud. Midagi poole muutunud :)

    VastaKustuta
  2. See kombinee jutt liikles ka teatriperede piirides.

    Mille peale käis ka vana nali, kui need kes neid teatrites kandsid, väitid,et nemad olla Eestisse kultuuri toonud.
    "ise käivad kombineedega teatris ja väidavad et on meile kultuuri toonud..."

    VastaKustuta
  3. See pole küll otseselt Priidu teema kohta, aga veel paar aastat tagasi väitis üks 30-ndates puuvenelasest naabrimees, et jah, nemad olevad meile kultuuri ja heaolu toonud. Meie olevat prügikastist leivakoorukesi otsinud.

    Minu küsimuse peale, kuidas õndsal Eesti ajal need koorukesed prügikasti said, ei osanud vant midagi kosta. Koolis polevat seda räägitud. Ja see oli Eestis asuv vene kool.

    VastaKustuta
  4. "nemad olevad meile kultuuri ja heaolu toonud" - mul vanaema arvas, et natuke kultuuri oleks võinud nad endale ka jätta, mitte kõik ära tuua :)

    VastaKustuta
  5. Aga vähemalt polnud hinnasilti enam küljes:) Või?

    VastaKustuta
  6. Kandsid ka minu tuttavad eestlannad 90.-ndate keskel välismaalt toodud trikotaažist öösärke paar päeva kleitidena, kuni keegi neile ütles, et need riideesemed õigupoolest küll ööpesu on.
    Juhtub :)

    VastaKustuta