18.12.12

Edu valem: kopeeri ja täiusta, 2. seeria

Kopeeri ja täiusta... Lidl ja Säästumarket, Bauhaus ja Bauhof, näited jagub veel...

Eelmine samateemaline postitus oli rattateemadel, kui Rõuge Racing Team sai valmis oma unikaalse näoga tiimiriietusega.

Seekordne laks tuleb hoopis suusamaailmast.

Sõber saatis eile lingi ja küsimuse, et kas said nüüd rikkaks? müüsid patendi maha või lasid lihtsalt pihta panna... jutt siis Hawaii suusakombest.

Teema algas eelmise aasta septembris, mil saatsin oma ihudisainigurule maili subjektiga: 
"Suusakombedisainitahanruttujumees :)"

põhimõtteliselt tahaks, et identiteet oleks HAWAII ja oldschool 
niipalju, kui vanakooli tsekkisin erinevatelt inimestelt, siis kõige olulisem on PÕLVIK! et, siis mitte päris põlvik, disainitud ikka ;)

Priit 

Selline lühikese ja konkreetse jutuga briif :)

Mõned nädalad, hunnik kavandeid, veidi ennastsalgavat ja kompromissitut vaidlust, võitlust, leppimist ning lõpptulemusega olin ikka pehmelt öeldes üsna rahul. Ja mitte ainult mina ;) 




Ja nüüd siis Itaalia suusaspordi au ja uhkuse, 70km pikkuse Marcialonga maratoni kodulehelt leiame sellise ametliku dressi. Teagi, kas solvuda ja kedagi tutistada, või olla õnnelik, et oled nii head tööd teinud, et sind sajaga kopeeritakse :)


8 kommentaari:

  1. next time, get naked ;)

    VastaKustuta
  2. Ja mida tootja vabanduseks ütles, et ta niimoodi ühe kliendi disaini teisele maha müüb? Peate oma tellimustele edaspidi intellektuaalomandi kaitse klausli lisama. Ähvardage neid kohtuga ja nõudke Hawaii logo tagasipanemist.

    VastaKustuta
  3. See Hawaii oma on värvide poolest siiski maitsvam. Samas see itaalaste oma on kopi-peist värvide poolest nõukaaegsetele dressidele vist? Aga igal juhul, kui ma peaksin valima, siis Hawaii oma on ilusam. Kollane ju.

    VastaKustuta
  4. Pigem peaksite tundma uhkust, et teie vorm on ka Marcialonga vorm. Teil ju võimalus koostöö Sportfuliga lõpetada, kui tunnete end lohku tõmmatuna. Näidake neile siis koht kätte.

    VastaKustuta
  5. Ise olete ju ka inspiratsiooni saanud

    www.team-united-bakeries.no

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures see viimane näide on põneva looga. Eelmise aasta Tartu Maratonilt tehti teleülekanne. Survestasin poolnaljaga oma emmet-issit ka, et vaadake kindlasti, näete mind äkki, et mul sellised vinged kollased pikad põlvikud. Polnud õrna aimu ka mingist norrakate Bakeries tiimist. Kujutan ette, kuidas nad hullusid esimese otsa vendi vaadates. Seal ikka jagus neid kollaste põlvikutega mehi :)

      Kustuta
  6. Priit,
    Nüüd, kus Marcia läbi on selleks 2013 aastaks - mis selle kavandilooga Teil saanud on? Kas purete ka karakteri näitamiseks ja ego rahuldamiseks või võtsite filosoofilisema kaare ja lõite käega?
    Alar

    VastaKustuta
  7. Ei murdunud me :) Finaal on see, et ostke kõik ka Marcialonga riideid ;)

    VastaKustuta