09.03.09

Edu valem: kopeeri ja täiusta...

Kopeeri ja täiusta... Lidl ja Säästumarket, Bauhaus ja Bauhof, näited jagub veel...

Siit tuleb üks meie valdkonna pärl :) Rõuge Racing Team on valmis saanud oma unikaalse näoga tiimiriietusega, või kas siiski... või mine tea? Äkki ma kujutan endale taas ette :) Igaljuhul leia kontseptsioonides 10 erinevust!

põhivärv PUNANE, sest punane on võitjate värv: teadusajakirja Nature antropoloogide uurimuse põhjal selgub, et punane võistlusvorm annab sportlasele vastase ees selge eelise. Kuna punane värv mõjutab alateadvust, siis tuleks teadlaste arvates punane vorm keelata...

see selleks, aga kohustuslik animeeritud fiilingutekitaja tsikk peab ka pildis olema :) ah, mis ma sogan, veenduge ise, et ma segast peksan ja tonti näen :D

Hawaii võistlusvorm


Hawaii animeeritud tsikid kaubabussil... tsekake õlal olevat tattood ;)


ja siin Rõuge Racing Teami värske riietus (Foto J. Maidla)

Teglikult on meil väga hea meel, et punaseid linnapildis ja metsavahel rohkem saab olema :)
Rattured märgatakse ning äkki saame uusi sõltlasi lisaks ja tervis tänaks ja keskkond tänaks...

8 kommentaari:

  1. Kangesti tekkis mõte et omad mehed Rõuges :)
    Kas riiete tellija on Hawaii pereliige olnud? Võibolla Rõuge ratturid valmistuvad mingiks lõunamaa velotuuriks ja on alustanud malaaria tableti kuuri?
    Aga no tule terve mõistus ikka appi - võimalusi on ju tohutult!
    Aga hea meel on sellest et ju siis punane kostüüm niiiii meeldib...

    Mäx

    VastaKustuta
  2. Ainult parimad jäljendatakse. Seega on Hawaiil hea meel tõdeda, et nende senine tiimivorm on olnud parim mida tasus jäljendada.
    Punane on tõesti tänuväärne just seetõttu, et hakkab liikluses silma. Sai isegi rattakiiver teadlikult seepärast punast värvi soetatud.

    VastaKustuta
  3. Ma selgitaks veidi RRT vormi saamise lugu (miks just selline). Meie eelmised särgid olid puna-musta-valgega (kirjad kollased) SCOTT särgid (http://www.rougeracing.net/galerii/images/v__istlused_2006/eec_rakvere/rakvere13.JPG) mis on muideks eranditult ostetud kõik HEst ligi 15 tükki. Uut täitsa oma vormi kujundades oli igati loogiline jätkata sama värvi kombinatsiooni ehk siis pun-kol-must.
    Tsikki kohta – meie klubiliikmetest valdav enamus on 18-27 aastased kutid, ja mis muu utsitab meid alaga tegelema, kui üks seksikas tsikk seljal. Ma loodan et ilusad tüdrukud ei saa ja ei tohi ju meeldida ainult HE klubile. me võime ka ju vastassoost innustust saada, see ei tohiks keelatud olla. Ärme võtame seda mõningast sarnasust väga suure tragöödiana, me oleme külavõistkond, mitte mingi konkureeriv poekett.
    PS: käsi südamel, seda kaubiku tsikki ja tatood näen tõesti esimest korda, ainuke HE kaubik mida näinud olen on paljaste tagumikega:)

    VastaKustuta
  4. Karel, ma kirjutasin ju oma postituse lõppu: "Teglikult on meil väga hea meel, et punaseid linnapildis ja metsavahel rohkem saab olema :)
    Rattured märgatakse ning äkki saame uusi sõltlasi lisaks ja tervis tänaks ja keskkond tänaks..."
    nii, et peace and happiness :)

    VastaKustuta
  5. Nooooh, Priit mingil põhjusel ei soovi asju õigete nimedega nimetada. See on tema õigus, las jääb nii...
    Aga mina, kumbagi ratturite seltskonda mittekuuluv, võtan küll õiguse olla otsekohene ja nimetan seda RR-meeste tegu sajandi räigemaks plagiaadiks!
    Rõuges on muidu imetoredad inimesed ja parimad rattarajad aga see tilk tõrva rikkus küll kogu tünnitäie mett ära:(((

    Alari

    VastaKustuta
  6. Rõuge poisse hakatakse nüüd ilmselt esmapilgul Hawaii tiimiga ühte patta panema. Näis kaua nad seda välja kannatavad enne kui uue disainiga särgid lagedale tulevad. (Üldse mitte paha pärast, särgid on väga kihvtid, aga tõesti sarnase disainiga :)

    Hawaii jakid on VÄGA kihvtid, sellist kannaks isegi! :)

    VastaKustuta
  7. EDIT: nüüd alles märkasin kui vana postitusega tegu. Aga see ei muuda fakti, et Hawaii outfit ägedam on ;)

    VastaKustuta