18.07.09

Meie "mäed" :)

Decathloni mehed oskavad ;) Tuleb tunne peale küll?


Young & Rubicam, Paris, France
Foto: adsoftheworld.com

Vahel vaatan silmapiiril asuvaid pilvepuntraid, et äkki on keegi hea inimene meilegi veits mägesid istutanud_lohistanud... nuuks... reaalsus osutub veits kurvemaks... Tabasalu tõus, Lubja mägi? ei ikka Tartu Jakobi tõus? Laialt tänavalt Toomemäele? või Tehvandile, Kuutsemäele, Kääriku Seinamäele? Haanjasse Kütiorgu? hoopiski Vällamäele? Jõgeval Laiuse mäele? tglt müttamist küll juu :)

6 kommentaari:

  1. unustasid suurimad: Lasna-, Õis- ja MUsta-

    ;)

    VastaKustuta
  2. jajah, muidugi Konrad Mägi, Monika Mägi, Maris Mägi... :) läheb nagu pisut teemast kõrvale

    VastaKustuta
  3. Mnjah... mu teema läheb küll antud teemast mööda aga lugu ise järgmine. Sai siis täna muude asjaajamistega seoses Järve Hawaiist mööda sõidetud ja mida ma näen. Mingi majake.. suurte kollaste kirjadega.. muidu tore jne.. aga maja ümber suht seapesa.. malts kõrgub taevasse ja kunagine nn reklaampakk näeb ka suht armetu välja. Kokkuvõttes mida ma öelda tahan.. et kui pood väljast kergelt öeldes peldikut meenutab, siis võimelgu see turundus palju tahab.. sellisesse poodi lihtsalt ei kutsu.. väljast kiirgav nullib igasguguse külastamissoovi. Et suure masu ajal mil peaks osadel poetegelastel aega olema võiks ju vabalt väheke poe välist ümbrust kasida...

    aga noh, mida mina ka tean...

    VastaKustuta
  4. Tubli Anonüümik, nüüd võid vist taas oma lemmikpoest läbi astuda.

    Järve mehed kirjutasid nii: Aitähh tagasiside eest. Igasugune kriitika on teretulnud. Vigadest õpitakse. Antud probleemiga tegeletakse tänase päeva jooksul. Kuid mis puutub maja ees olevasse pakku, siis sinna ei saa me midagi teha, ilmastik teeb oma töö.

    ja mõne tunni pärast nii:
    nüüdseks saab tsiteerida meie töörahva klassikut ja öelda...TEHTUD! :) (mis puutub maltsa ja umbrohtu). Järve

    VastaKustuta
  5. Oujee :D

    Eks ma nüüd astun mingi hetk kindlasti läbi. :)

    VastaKustuta