23.10.09

Mida pekki!?!

Reede hommik, kell on 6.15. Temperatuur mõni kraad üle nulli... ümberringi vihm ja pilkane pimedus. Postiljonid ja lüpsinaised on vist ainsad normaalsed inimesed, kes oma mootorid nii vara käivitavad.

Aga, ei, ka prügiautogi teeb hommikupoole ööd oma igareedest ringi. Tänasel marsruudil tuleb mõni kilomeetrike punktist A punkti B liikuda mööda mitte_just_kõige_siledamat kruusateed. Rutiin saab raginaga murtud, sest korraga sähvatab/helgib läbi tumeda udu midagi väga eriskummalist. Kissitatakse silmi... fookus paika, fookus paika! Auto see ei ole, ratas ka mitte, motikas - äkää! Kaugtulede valguses läheb moodustis veelgi hullemaks, kõikudes vaikses rütmis pisikese amplituudiga üles-alla, üles-alla, krt ufo vä? Prügiauto mehed vaatavad teineteisele hämmeldunud nägudega otsa, ega ometi eilne peale sauna joodud õllepudelike (või paar) selliseid hallukaid tekita?

Helkiv moodustis läheneb... Pinge kasvab. Skeeeeri... Uhh, lõpuks joonistub kogu olevus täies hiilguses välja. Tee äärtpidi liigub umbes 40 kilone hundi moodi rakmetes koer koos sleppi aheldatud meesterahvaga, kelle rinnal helgib auto registreerimismärk! Mida värk!?! See koll on ennast küll segi kamminud vist, krt, hommikul vara ehmatama siin tööinimesi niimoodi!



Et siis leidsin kutsaga hommikusörgi ajal auto numbri, rabasin loomulikult kaasa, äkki ei olegi sellega hämamise eesmärgil bensuvargil või pangaröövil käidud, pigem lihtsalt augulist teed pidi kärutades masina küljest pudenenud ning tänu minule, heale inimesele :) ei pea omanik ARKis kingataldu kulutama... Õnneks jäin sedakorda silma vaid ühele prügiautole :) Igaljuhul suht koom võis see vaatepilt ikka olla küll... :D

4 kommentaari:

  1. Registreerimismärk 816MFC
    Mark ja mudel SCANIA P93ML 6X2/4L 25050A

    Äkki oligi prügiauto number ;)

    VastaKustuta
  2. et otsiski oma numbrit hoopis taga seal ümber meie keerutades, aga kartis vististi koera? :)

    VastaKustuta
  3. Dialoog juhikabiinis:

    - "kuule, ma sõidan meile vastu"

    - "ole hea mees hoia vasakule muidu sa sõidad meile otsa"

    Eeldab eriti-väikese-aruga prügivedajaid.

    VastaKustuta
  4. rannavalve: Palun muutke oma kurssi 15 kraadi lõuna suunas, et vältida kokkupõrget.

    laev: Teen ettepaneku, et teie muudaksite oma kurssi 15 kraadi põhja suunas, et kokkupõrget vältida.

    rannavalve: Eitav. Te peate oma kurssi 15 kraadi lõuna suunas muutma, et kokkupõrget vältida.

    laev: Siin räägib USA mereväelaevastiku kapten. Ma kordan, muutke OMA kurssi.

    rannavalve: Eitav. Ma kordan, et teie peate oma kurssi muutma.

    laev: See siin on lennukikandja U.S. Lincoln, USA Atlandi laevastiku suuruselt teine laev. Meid saadavad kolm hävitajat, kolm ristlejat ja arvukad abilaevad. Ma NÕUAN, et TE muudaksite OMA kurssi 15 kraadi põhja suunas või vastumeetmed võetakse kasutusele, garanteerimaks selle laeva julgeolekut!

    rannavalve: See siin on Newfoundlandi ranniku majakas. Teie otsustada.

    VastaKustuta