25.12.09

Avatar

Ei ole ma eriti lõbustuspargimees, karussellid ja muud atraktsioonid ei taha mind eriti oma seltskonda pidutsema võtta, see selleks... Avatar on just selline film, kus tuleb kõik oma meeled vabaks lasta, unustada, et tegelikult ei ole see pärispäris... nautida imelist kolmedimensioonilist ebareaalselt kaunist värvidemöllu... selline virtuaalne tivoli... Natuke isegi kahju neist, kelle jaoks filmis kajastuvad ökomured ja moraalivihjed liiga lapsikult_otsekoheselt välja joonistatud, anname andeks, äkki töötab ja paneb vähemalt nooremat generatsiooni rohkem oma planeedikese heaolu peale mõtlema...

Isegi product placement'st on suudetud peaaegu, et puhtalt välja tulla. Ju saadi see 300 milkut dollarit muudmoodi kokku. Vaid Sigourney Stanfordi ülikooli ning peategelase Marine Corpsi logoga t-särk ja oligi suht kogu värk. Kuigi, isiklikult meeldivad mulle just brandid, mis tulevikufilmidesse suratud. Kui nt Hawaii Express ikka ka aastal 2154 masse oma keha/vaimu tasakaalu eest hoolitsema sunnib, siis millest me räägime? :)

Ühesõnaga piinlik tunnistada ;), aga ma vist allun oma väiksema pruunsilma korraldusele ning vaatan seda filmi veel kord, kasvõi lihtsalt nautimaks neljameetriste helesiniste smurffide, ptüi, na'vide imelist kõrvade liikumist :)


Nagu kaks tilka vett: Zoe Saldana alias Neytiri

2 kommentaari:

  1. Kas LG filmis ei kasutatud? http://www.youtube.com/watch?v=3S_zaM4EJTE

    VastaKustuta
  2. LG, Coca-Cola, McDonalds jne on juba siniste tegelastega kasu lõikamas, aga mitte filmis endas.

    VastaKustuta