13.12.09

Rootsi suusatajate õudusunenägu

Öelge mulle üks eestlane, kelle nime mainimine võib enamusele rootslastest ka une pealt hirmu nahavahele ajada? Just, Raul Olle - Eesti Suusaliidu murdmaasuusatamise directeur sportif, ehk spordidirektor. Mees, kelle imelisest Vasaloppeti soolosõidust/võidust! mööduv eeloleval kevadel 10 aastat! Oleksid svenssonid tulevikku ette näinud, et nende koduõuel toimuva maailma mainekaima suusavõistluse esikoha nopib kohalike paaristõuke ultraässade eest üks suhteliselt tundmatu eestlane, siis oleks vast juba seitsmekümnendatel kiirelt raha kokku korjatud ning Haanja koolile annetuse korras võimla või ujula ehitatud :) Aga see on juba teine teema...

Tahtsin öelda, et igaljuhul järgmist ajakirja Jooksja numbrit tasub otsida ;) Sest just Ollist ja tema tegemistest on seal vinge pikk artikkel... See, et vastupidavusalade ajakirja nime kohta on mul eriarvamus, kirjutasin kunagi siin: Nimi ei riku meest, aga ajakirja? Eks veits keerulisem turundada on, aga lõppude-lõpuks sisu ju määrab ;) Jõudu Jooksjale, eriti praegustel keerulistel aegadel.




fotod: Rainer Ojaste ajakirjale Jooksja

9 kommentaari:

  1. Raul on väga mureliku näoga, kardab vist et toss pedaali pealt maha libiseb ;)

    Aga ilusad on need uued riided küll!

    VastaKustuta
  2. See on tehnoloogiaime - rattaking, mis näeb välja nagu tvaline toss ja invisible kipp ka ;)

    VastaKustuta
  3. Magnetiga klipid on olemas küll aga kuna mul on sama toss siis ma tean, et neil neid magneteid pole :)

    VastaKustuta
  4. ära tuli :) http://twitpic.com/tj84u

    VastaKustuta
  5. keegi ei julge öelda, et kuningas on alasti:-) Ütlen siis ise ära, et rattariietena väga raskesti adutav disain ehk kokuvõttes ilmetu ja hawaii senisest selge joonega(kuid natuke infantiilsest) vormist lahjem. Aga olgu, ma saan aru, et Rõuge nagamannide totakas plagiaat sundis midagi ette võtma.

    VastaKustuta
  6. jah, maitsed on erinevad :) Loodan, et sa lgp Anonüümne ikka oled terve seti disaini päevavalguses ja iga nurga alt näinud, et julged kõikide teiste eest ka kosta... Rõuge meeste pärast Hawaii vormi muutma, küsitav? Siis peaksime oma missioonid jne jne ringi sõnastama ning ümber vaatama...

    VastaKustuta
  7. Sellise komplekti juures on vaja loomulikult ka rattad ära tjuunida. Valge SLR sadul ja valge lenksupael on ilmselt kohustuslikud, FSA Plasma white flight-deck, kellel pappi rohkem jne :) Kuigi sellega ma olen nõus, et eelmine vorm oli heas mõttes agressiivsem, aga eks seda oli juba piisavalt nähtud/vaadatud kah ja HRK seljas elab legend veel ilmselt mõni aeg edasi :)

    PS: Priit, sa ilmselt mu järgmist küsimus aimad, eks? ;)

    VastaKustuta