15.07.09

Koeraelu

Ma olen vahepeal 25% suuremaks kasvanud, vot. Igavene põnev elu on. Igal hommikul käin ühe oma kahejalgse sõbraga jooksmas. Tema vähemalt nimetab seda nii, minu jaoks on nagu selline kiirkõnd, ma isegi ei lõõtsuta. Tundub, et enne minu perre tulekut on see mees küll ainult ratast sõtkunud.

Aga, et põnev on jah. Oleme näinud juba kahte lehma, kolme kitse ja ühte sellist natuke minu moodi elukat, aga peenemat ja suure koheva sabaga. Rebaseks nimetatakse vist. Need on nii ägedad, mul tekib kohe selline tagaajamiskihk.

Veel oleme näinud hästi palju tigusid ja päris ussi, aga mitte elusat. Auto oli talle vaesekesele liiga teinud, kohe ühest kohast laiaks litsunud. Tahtsin sinna natukeseks nuuskima jääda, aga peremees vedas mind kohe minema :( See paganamas kardab nüüd kõiksugu nööre ja oksi ka, näeb igal pool vist järgmist roomajat. Ega ta ise saa aru, et selliste mütamüta sammudega, nagu ta sörgib, peletab ju ümberringi kilomeetri raadiuses kõik elusolendid eemale.

Tahaks juba kiiremini suuremaks kasvada. Siis lubati mulle mingi canicrossi vigur või nöör või rakmed, pole veel päriselt aru saanud. Igaljuhul siis saan ikka juba päriselt joosta ja vedada.


kihutan siin niisama

mängin naabri-Sandyga, pildilt paistab nagu kakleksime kohe :)


praegu olen sellest samojeeditüdrukust väiksem, aga oodake veel natuke, siis näete

5 kommentaari:

  1. Ma saan asjast praegu aru nii, et kui vanaduses enam ratast ei jaksa sõtkuda siis koer veab? Nutikas:DDD

    VastaKustuta
  2. peaaegu jah :) aga ratta ette vast ikka ei pane teda. Suusk, kelk ja jooks on teine teema. Aga saab ka nii :) http://bikebalance.com/images/DetailPage_BicycleDogJogger.jpg ja nii http://www.snowpawstore.net/media/upload/image/_MG_0753.jpg

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. mulle meeldib kõige rohkem see variant: http://farm3.static.flickr.com/2172/2204939158_db2e77aea9.jpg?v=0

    tsehhid ntx teevad ja turustavad, äkki võtate isegi mõne letti? ;) Tuttav kenneli omanik (Llexus Quattro) VIST omab ühte isendit.

    VastaKustuta
  5. nujah, rattapedaale proovin ikka veel omal jõul sõtkuda :)

    VastaKustuta