11.07.09

Ootasin vist ära ;) - NOKIA 3720

Ma ei pea põdema kui telefoni endale rattapluusi tagataskusse suran ja vihma sajab ja soppa lendab, ega pea talle igasugu krdima vutlareid ja kilekotte ümber mässima, pärast äkist helistadagi vaja... Ühesõnaga telefon võiks ikka mind teenida, mitte vastupidi :)

Olen siiani ikka paadunud nokiafänn olnud, kõik nende nn sporditelefonid juustuks rääkinud. See viimane versioon, aga hävisjahävis :( Klaviatuur/kest vahetati mitu korda garantiikorras ära, ikkagi kuidagi nagu uuemat mudelit ootasin... Aga mida ei tule, seda ei tule :( Olin juba murdumas, peaaegu sai minust Sonim X3 omanik, siis pressis Samsung Xplorer B2100 ennast meie õuele laiama, aga no jäin kindlaks, patriotism ja kaine mõistus võitsid, ikkagi äääära ootasin :)




NOKIA 3720 classic - hakake juba müüma, panen ennast järjekorda :)


foto: nokia.com

6 kommentaari:

  1. Kollane must sobib hästi teatud logo värvidega :)

    V

    VastaKustuta
  2. Hakka või ise ka tahtma. Olen samuti Nokia kummardaja.
    Sonim tundub Nokia kõrval selge raha raiskamine olevat. IP on küll parem aga ikkagi tunduvalt kallim.

    VastaKustuta
  3. Mõtlesin ka vahepeal Sonimi peale, kuidagi liiga ehitaja-telefon ikkagi. Paned kontoris lauale ja küsitakse: "Kuhu kellu jäi?" Neil on ka Youtube kõiksugu teste täis. Sonim XP3 phone run over by car http://www.youtube.com/watch?v=dhqs2qvCMB8

    VastaKustuta
  4. ei saa aru, mida täpselt te oma telefonidega teha tahate? tõkiskingana kasutada? enda iphone on kahe ja poole aasta jooksul maanteel, metsas, liivas, vihmas, mudes, rattaga sõites, joostes ja suusatades läbinud tuhandeid kilomeetreid, avanud õllepudeleid, kaablinaelu seina löönud, summutanud tagumikule kukkumisi ja ma ei tea veel mida, muuhulgas on mu puhtsearmastajast poiss seda mõned korrad kraani all pesnud. ei mingeid vutlareid ja kilekotte. ainuke asi, mis sporditegemisel pisut häirib on see, et vihmaga on kehva numbreid valida, aga see on ka kõik. isegi suuruse poolest on ta täiesti okei spordiriiete taskutes. niiet üks väga tõsine alternatiiv on kindlasti olemas.

    VastaKustuta
  5. Apple kasutajad tunnevad ennast ikka alati riivatuna

    VastaKustuta
  6. ei tunne riivatuna, mul on taskus ka veel üks samsung ja sahtlis väga kobe nokia. iphone edule ilmselt on mingi veidi loogilisem seletus kah olemas kui ülemaailmne vabamüürlaste vandenõu - näiteks see, et on lihtsalt väga okei telefon välja kukkunud.

    VastaKustuta