26.12.08

Lesbisuudlus rattaspordi hüvanguks

2009 hooajal tegutseb rattamaailmas uus SUUR tiim - Katusha või Katyusha või Катюша või siis meiekeeles Katjuuša. Algab Venemaa rattaspordi kuldne ajastu! Õnneks ei ole tegemist jalgratastele paigaldatud mitmetoruliste raketiheitjate kasutuselevõtuga. Põhiline erinevus teiste elukutseliste rattatiimidega on nimes. Kõik Pro Touri meeskondi kutsutakse peasponsori järgi. Katusha toetajateks on sellised Venemaa hiiglased: Gazprom, Itera ja Rostechnologii, kes kõik ühte nimme ei mahu, aga suutsid ikkagi kokkuleppele jõuda. Kokku investeeritakse/kulutatakse rattaspordile aastas 30 000 000 EURi, millest pool läheb otse noortespordi toetuseks, järelejäänud 15 miljonit tippudest koosnevale võistkonnale. Muideks, selle raha eest komplekteeriksid usinad eestlased kokku üle 70! Kalev Chocolate tüüpi profitiimi... kataksime oma meestega kogu Läti, Poola ja Bulgaaria :)

Aga Katjušast. Tõenäoliselt oleks kogu venelaste au ja uhkus sündimata jäänud, kui mees nimega Oleg Tinkov poleks oma sugulastelt 1989 aastal 5000 rubla laenu saanud. Sel ajal veel 22-aastane Oleg õppis Sankt-Peterburgi Mäeinstituudis, mida ta kahjuks/õnneks lõpetada ei suutnud. Küll sai mees kõrgema kategooria farzovtšikuks. Firmasildiga teksade müügist teenitud viis tonni sai peatselt tagastatud ja tänapäeval on Tinkovi impeeriumis õlletööstus (juba müüdud), koduelektroonikat pakkuv ТехноШок, plaadistuudio Шок Records, restoranide kett Тинькофф 12 söögi_joogikohaga Moskvast Alma-Atani ja lõpetades panganduses tegutseva Tinkoff Credit Systems'ga.

Kannataks juba nagu väikest võrdlust Roman Abramovitšiga? Olegi enda sõnul on tema Chelsea jalgpalliklubi omaniku kõrval vaene mees :) Ta ei tea kaatritest midagi, ta ei tea isegi autodest midagi. Teda ei huvitagi. Tinkov mäletab, et tal on sinine sõiduk, abikaasal roheline, ja, et mõlemad on Range Rover'd. Aga muu ei huvita ;) Küll võib Oleg tundide viisi oma kaherattalisest sõbrast pajatada, kuidas ta sadulas higistades 15kg kaalu langetas ning kui vinge on pisikesi Toskaana teid tallata jne jne...

Et, siis selline meeskond ja selline looja... aga kui nüüd töömeeleollu naasta, siis kunagi küsis Äripäev mu käest nii: Miks kasutate oma reklaamis paljaid naisi? Huvitav, mida Tinkov sellele küssale vastaks? ;)

Siit tuleb Tinkoff õlle kuulus Vincero saatel lesbisuudlus, mis väidetavalt teleekraanidele ikkagi ei jõudnud:


Veel üks Olegi humalamärjukese isutekitamise moodus:


Ühesõnaga, Venemaal joome Tinkoffi õlut Tinkoffi restoranis, ainult nii anname oma pisikese panuse, austraallase Robbie McEwen (Katusha esisprinter) võitudesse... Ei, tegelikult peaks meie oma olegid ärkama, silmad avama ning rattasporti panustama. Rein, Rene, Tanel, Erki, Janek, Mart, Kalle, Urmo, Hardy, Allar, Allan, Jaan jt võiksid ju saada võimaluse maailma vallutada, Eestit tutvustada ja Tour de France ning Giro võite noppida just KALEVIPOEG, SUITSUPÄÄSUKE, RUKKILILL särgis :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar