11.04.09

Andestan Eesti Päevalehele

Päikeselisest Toskaanast naasnuna võtsin siis tagantjärele kõik paarinädalased paberlehed ette. Eesti Päevaleht: 6.aprill, 7.aprill ja raksaki, järgmisena 8. märts! Mis toimub? Ajamasin? Äkki nad seal toimetuses hoopiski teadsid mu pulma-aastapäeva ja mõni peen vihje sisusse sulatatud, mille õigel päeval kogemata ära unustasid? :)

Oleksid loomulikult võinud selle "ränga prohmaka" eest vea märkajatele midagi ilusat saata... tahvli šokolaadi vähemalt või Eesti Lugu raamatusarja kõik teosed või midagigi... :) või siis sellise postkasti, mida eile hommikul veel ekstra pisikeses Acquaviva külakeses pildistmas käisin. See oli lihtsalt niiii nummi :)


Ok, ilgun niisama. Ikka juhtub. Jääme sõpradeks.

Tglt tahtsin kiita tänast lehte, paganama vinge -graafiline maailm- lehekülg. Saame teada, et maailmas on umbes miljard jalgratast ja Eestimaa on jalgratturite paradiis ning heal lapsel on sigapalju nimesi (vokk, vurr, vänt, velopeeter, käula, persevahe jne jne :)

Muideks, isegi 2 pilti on tänases lehes Leonardo da Vinci 16. sajandist pärit joonistest valminud puurattast. Erinevates artiklites siis.

Ühesõnaga, tublid olete EPL ja Eda Post ning Alari Paluots.
Rahvas ratta selga, nii nagu Hollandis ja Taanis. Tervis tuleb, loodus kummardab...


pilt: www.epl.ee/ajaleht/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar