31.01.09

Torgitud sümbolid

Meid ümbritseb väga palju erinevaid sümboleid, osad neist kannavad endas selgesisulist sõnumit või lugu ja seda ilma verbaalset väljendusviisi vajamata. Sümbolid võivad olla suunatud tulevikku, -pärineda minevikust, näidata isamaalisust, -poliitilist kuuluvust, -usku, -sotsiaalset tausta, -positsiooni, -erinevaid elutsükleid, -tõekspidamisi, -hobisid, -armastust, -vihkamist, -sõpru, -iidoleid jne jne

Sellele kõigele mõtlesin ükspäev kui laiskus oli must taas võitu saanud, suusarajale jäi minemata ning kergema vastupanu teeks sai teleka ees rattapuki kruttimine. Samal ajal hoolega kanaleid tappes peatusin Discovery Channeli tõsielusarjal Miami Ink. LoveHate Lounge's käib kibekiire naha torkimine, ehk tätoveerimine. Kõiksugu kuulsad ja kummalised, karvased ja sulelised astuvad mingis mõttes loodusega vastuollu ning saavad oma kehale eluaegsed sümbolid. Neid ei muserda see, et kui tähistatakse 70. juubelit, siis ei ole tatoodel enam kaubanduslikku välimust, sest nahk on kole ja kortsus... mis vahet sel enam on, nad ise on ju ka koledad ja kortsus :)

OK, aaga kas alati ikka on neil sümbolikestel nii põhjalikku tausta ja sisu, tohutut usku ja ennastsalgavat armastust? Äkki vahel on ratas lihtsalt ratas? :)
Pärnu Spordi Meelelahutuse ja Meeleheite Klubi PÜHA LOOMAAED vingeimate vendade säärelt leiab sellise kunstiteose:


Ühe riigiametnikust Hawaii Teami liikme jalg:


Video profijalgrattur David Clinger'st. Vaadake selle mehe nägu ;) Või googeldage pilte temast... unbelievable!


Kõmuline ameeriklaste profitiim Rock Racing ja tema boss Michael Ball oskavad koloriitsete kujudega majandada. Karjääri lõpetanud Mario Cipollinigi murdus. Tsekkige seda venda, Kayle Leogrande. Kommentaare ei vaja :)

Sümbolid, sümbolid...




Valus...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar