27.01.09

Savisaar tõestas, et ma ei olnud pilves!

2006 Pariisist Dakari pedaalides olin Marokos oma päevablogisse kirjutanud sellised read:
Korra mõtlesin täna küll, et nüüd näen juba luulusid ja aeg lennukipiletid ringi vahetada. Kitsed puu otsas! No ei ole võimalik, appi! Mitte niisama tagajalgadel, vaid ikka kohe paari meetri kõrgusel matsutavad vaikides lehti! Hullumaja, aga tõsi. Testisin teiste peal ka, kõik nägid sama. Hüppavadki nagu kuukulgurid hops, hops puu otsa, mismoodi, kuidas, ette ma ei kujuta...
Järgnesid kommentaarid stiilis, no las need kitsed siis olla, kui juba elevanti hakkate puu otsas nägema, siis kutsume teid korrale :) Mällu see uskumatu pildike küll sööbis, aga jäädvustada ei olnud kahjuks aega ega võimalusi.
Nüüd siis tänu tänase Postimehe esikaanel ilutsenud Remo Savisaare fotole sai reputatsioon kohaliku rahva ees taastatud ja tõestatud, et ei näinud luulusi, ei valetanud, ei tüssanud, ei petnud, ei olnud narkootikumide ega alkoholi mõju all :)
National Geographicu veebruari numbris ilmus meie superhüper loodusfotograafi ülesvõte puu otsas sitsivatest kitsedest! Tänud ja jõudu Remole. Tegija!

* Postimehe artikkel
* Remo Savisaare pildiblog http://blog.moment.ee/
* Remo kitsepilt http://blog.moment.ee/arhiiv/2007_01_01_archive.html kruttige alla
ja üleüldse salvestage see pildiblog endale favoritesidesse, puhake silmi, närvi ning muid kehaosi :)

3 kommentaari:

  1. Kusjuures, kui mina Marokos käisin, siis me lausa otsisime kohta, kus saaks näha kitsi puu otsas (olime neist lugenud vist Rebaseonu blogist vm). Mu elukaaslane joonistas taksojuhile isegi pildi selle kohta, sest prantsuse keelt me ei osanud ja inglise keeles ei saanud taksojuhid niisugusest jutust aru :) Aga meil ei õnnestunudki neid näha.

    VastaKustuta
  2. Rebaseonu jutt ja pildid ELIITkitsedest :) http://www.rebaseonu.net/go/aafrika/p/eliitkitsed/ Kusjuures turistide ja pildistamisega pidi selline lugu olema, et kui karjus teie plaane märkab ja KADUU-d teilt ei saa, siis kõlab üks vile ja kitsearmee on puu otsast all ning kõikidel selline nägu peas, et meie? ja ronime?, hallllooo :D

    VastaKustuta
  3. Blogisissekande pealkiri on parimas kollase ajakirjanduse stiilis:)

    VastaKustuta